Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek a az itthon erősen uralkodó cigány rasszizmusról? Az oktatásban és munka területén milyen tapasztalataitok voltak/vannak.
Bocsi a helyesírási hibákért, de nem magyar gépről írok.
Javítom: kíváncsi, háborút
Igen sajnos én is hasonlókat tapasztaltam mint az előzőek.
Az előző 1 évben 2x estem áldozatul cigánybűnözésnek. Ebből 1x tettek is valamit a megfelelő szervek, mondjuk elég sok idő volt. A másik esetben nem volt elég nagy a kár, nem lett belőle semmi. A rendőröknek is volt ezzel kapcsolatban elég sok tapasztalatuk.
Én nem vagyok rasszista, de tapasztalatból bizonyos etnikumokkal nem üzletelek, sem online sem offline.
Általános iskolából tudok mondani: pl kivételesen bántak velük, nem írták be a hiányzásokat, pedig sokan meghaladták a 250 órát...a semmire megkapták az elégséges osztályzatot, tehát nem buktatták meg őket.
(ez 12 éve volt)
Cigány vagyok!
28 éves gépészmérnök!
Barna bőrű , Barna szemű , Barna hajú . Nem egy munkahelyre azért nem vettek fel mert roma származású vagyok!
5# Engem már csapott be és lopott meg nem cigány ember úgy hogy ez a cigány bünözés elég rasszistán hangzik!
7# a mi hazánk náci párt.
Háborút akarsz? Felróni a békét? Szerinted a romák hagynák? 500 éve veletek élünk. 9.000.000 magyar él itt. Abból becslés szerint 1.000.000 roma (szerintem kb 3-4 millióan is vagyunk és akkor a fél cigányokat még bele se számoltuk) Csak ne hogy migráns ország legyünk egyszer mint ahogy Franciaország és Németország , utána meg sírjátok vissza a romákat. Én azt mondom hogy legyen béke fejezze be mindenki az előítéleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!