Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek a az itthon erősen uralkodó cigány rasszizmusról? Az oktatásban és munka területén milyen tapasztalataitok voltak/vannak.
8
Sajnos nincsenek nyilvános börtön statisztikák, de érdemes beszélned pár börtönőrrel...bőven a fele cigány!
Vajon miért ?!
(mondom ezt félcigányként)
Pár saját történet:
Az egész alsó osztályos gyerekkoromat 5-6 cigány megkeserítette, csak azért, mert a szüleim kicsit jobb módúak voltak.
Ezután is folyamatosan cigányok miatt kellett szoronganom, hol a buszmegállókban hol hazafelé menet.
Azt hittem csak a környékünkön ilyen rossz a helyzet, tévedtem, Budapesten a dülöngélő drogosok nagy része is cigány, soroljam még ?!
A válaszod azon részével egyet értek hogy legyen béke, de ez a cigány oldalra is vonatkozik, sőt leginkább rájuk...velük van a legtöbb probléma!
Ajánlom a figyelmedbe ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=RGnj2MQVd-o
Remélem így elfogadod a tényeket, hogy egy szintén cigány származású ember mondja!
11# Alsó osztályban sajnos a gyerekek még kicsik és felelőtlenek
Engem is bántottak az erős kreol barna bőröm miatt mégse utálom a nem cigány társaimat. Ugyan úgy látni nem cigány és cigány drogost ez se a származástól függ!
Ami meg a videót illeti nem tudom hogy mennyire vagy tisztában ezekkel de látom nem , ami nem baj! Ezek a “vadják,királyok” önjelöltek 😃 én is mondhatom ezt magamra hogy cigány vajda vagyok, annyit ér ezeknek az embereknek a szava mint a szomszéd pistának. És hozzá teszem ezek az emberek nem egy tanult okos művelt cigányok! És ne félj kötött már belém cigány is és nem cigány is 😃
13
Kiragadtad a kevésbé lényeges dolgokat, a fontosabbak felett pedig elsiklottál (pl cigánybűnözés).
Nem érted a lényeget, ez elég szomorú főleg úgy hogy te is cigány származású vagy mint én, így tudnod kéne mi a helyzet.
Valószínűleg azért vélekedsz így mert tanult srác vagy, nem éltél tipikus cigány lakta helyeken.
Mind1, nem akarok veled, és mással se vitatkozni oldalakon keresztül, mert már így is OFF téma a kérdéshez képest :D
Félreértések elkerülése végett, nem vagyok rasszista, és ahogy kiveszem a szövegedből te sem vagy az.
15 #
Tanult ember vagyok igen
Borsodban születtem és 23 éves koromig ott éltem .Most vagyok 28 pesten élek . Ne haragudj nem láttam a fenti kérdést . Nincsen cigánybűnözés! Ahogy mondtam engem raboltak már ki és csaptak már be nem cigányok és cigányok is és ez nem borsodban volt a hiedelmek ellentétében!
13#
az arányok számítanak, meg kell nézni 1 millióból (ami szerinted 3) mennyi bűnöző kerül böribe, és azt hogy mennyi a maradék magyarból...
Vagy nézd vissza a korábbi HirTV riasztás c. műsor adásait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!