A cigany ferfiak miert uralkodok a noikkel?
Ősi társadalom ?
Mert,nem nézik semmibe a nőket,szemen köpik őket ezért hívják őket cigányoknak .
Náluk ez a szokás. A férfi a kenyérkereső, a nő meg az otthoni dolgokat végzi. Egyik nélkül sem igen lenne kaja az asztalon.
Aki nem tiszteli a feleségét, az nem azért nem tiszteli, mert cigány, hanem mert egy utolsó paraszt féreg.
Pedig a 4-esnek igaza van. Nem szabad minden cigányt megítélni a többiről. Van amelyik dolgozik, tanul és pénzt keres.
A kérdésre válaszolva pedig szeintem azért, mert erősebbek. Sok ember úgy gondolja, hogy ha én vagyok a erősebb, akkor én uralhatom a gyengébbeket.
7: de ez visszamutat oda, hogy ősi társadalmi berögződések... Mentálisan párszáz évvel le vannak maradva a többségi társadalomtól.
Természetesen nem az összes! De a "putris" típus igencsak.
Mert azok még FÉRFIAK ebből a szempontból. Nem olyan csicska töketlenek, mint a sok magyar.
Nem véletlen, hogy sajnos sok fehér nő kemény arabokat, meg fekákat keres fehér pali helyett. :(
9: ja persze.... a nők egyébre se vágynak, mint arra, hogy krumplizsákot húzzanak rájuk, és felügyelet nélkül ki se mehessenek még boltba se...
Defektesek az ilyen nők....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!