Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigany ferfiak miert uralkod...

A cigany ferfiak miert uralkodok a noikkel?

Figyelt kérdés
A legtobbje uralja a feleseget. Megszabja mit tehet es mit nem. Nagyon bizni sem tudnak a felesegukben.

2021. ápr. 29. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

Pénz számolva, asszony verve jó....

Valszeg ez is játszik náluk.

2021. ápr. 29. 15:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt ne hidd hogy mindnél így vagy. Barátnőm anyukája úgy elveri az apját hogy csak na ha az öreg beiszik :D bár náluk az anyuka dolgozik az apa csak néha és barátnőm vezeti a háztartást iskola mellett
2021. ápr. 29. 15:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez ember fügő ott is. Nem szabad ennyire általánosítani. Cigányba is van papucs ember meg felszarvazott. Ez egy globális fertő az egészvilágon a meg csalás. Enyébként a nő pszihésen csinálja ki a férfit, érzelmilek, a férfi pedig fizikai tettekkel. Egy nő nagyobb sebet tud lelkileg ejteni egy nőn. Tök mind egy milyen származású.
2021. ápr. 29. 17:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Az mert baj hogy nem nyugatiasodtunk el ? Menjunk lazadni mint a feministak!? Ha valamit nem akarja h megtegyunk egy normalis ferj azert nem engedi hogy ne legyen belole rossz. Milyen mar az h elmegyek ferjes asszonykent csavarogni meg baratnozgetni a varosba akarki belenk kothet,rank foghatnak akarmit. Ha el is megyunk beulni egy uditore akkor szolunk es visszük pl az egyik sogornonket magunkkal es a ferj visz-hoz minket ennyi. Egy rossz ferj pedig ezt kihasznalva hogy amit a ferfinak igen a nonek nem evvel el vissza. Szoval ne keverjuk a szezont a fazonnal :)
2021. máj. 2. 11:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Náluk a férfi az isten, a nő egy senki. Gond nélkül csalhatják az asszonyt, de a nő még csak nem is beszélhet más férfivel. A nők nincsenek felköszöntve se nőnapon se anyák napján. A tulajdonuknak tekintik a nőket, dolgozni nem engedik őket. 3 dolguk van: szülni, főzni, takarítani. 16-17 éves kislányokat férjhez adnak...

Addig nem lesz változás amíg a nők nem értik meg, hogy ez nem normális dolog. Lásd az előző válaszolót, szerinte ez teljesen rendben van.

2021. máj. 11. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:

15/

Ennyire ne általánosíts már, ha valamiről fingod nincsen. Amit leírtál a muszlimokra jellemző! Persze van romáknál is ilyen, meg szerintem minden nép között. Ezt már rég nem hagyomány a romáknál se! Tudod ott is különbözőek a szokások, és valahol nincs ilyen. Egyébként ez nem generációs szokás már, hanem globális házasságvelüli terror.

2021. máj. 11. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
15-ös vagyok. az oláh cigányoknál így van minden ahogy írtam. náluk a muszlimok is sokkal jobban tisztelik a nőket ezt elhiheted.
2021. máj. 12. 11:47
 18/20 anonim ***** válasza:
17 es, az oláh cigányoknál lehet, de a többség (másfajta) romáknál nem, úgyhogy ne általnosíts! Olyat állítani h a muszlimok jobban tisztelik a nőket? Hát te ezen bolygón élsz? Még burka nélkül se mehetnek ki az útcára! Ha házasságtörést követnek el, a nyilt útcán lefejezik, vagy kövezik meg őket, elkell tűrniük a nöbb nejüségű osztozkosást! Miről beszélsz te? A muszlimok sokkal többen vannak, már ha statisztikát nézed, már a kijelentésed eleve megbukott. Kicsit tájékozódj már.
2021. máj. 12. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem a párom cigány, fiatalok vagyunk. Ő 20 éves, 6 éve vagyunk együtt, szinte együtt nőttünk fel. Mivel én magyar vagyok engem a szüleim tiltottak tőle de hagyjuk is nem ez a lényeg.

És még nincs "pujank".

Ahhoz hogy egyutt tudj élni egy cigánnyal meg kell tanuld a szokásaikat.

A ciganyfiuk nagyon féltékenyek, sokan vannak, barátok rokonok stb.. és ha pl egyik cigány fiú nője beszélne egy más kölyökkel az szégyen lenne.

A vérükben van a féltékenység, verekedés, kötözkedés, szerintem minden cigány gyerekben. Ebben nőnek fel :) de már változik a világ náluk is , nagyon sok magyar cigány kapcsolat van , ahol a cigányok szépen magyarosan viselkednek.:D

2021. aug. 3. 17:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a vérükben van a féltékenység még viselkedhetnének, nem kéne neki esni a nőnek a nyílt utcán mert beszélt pár szót egy másik pasival. Szánalmas a cigányok viselkedése és egyben felháborító, hogy nekünk meg el kell viselni az ordenáré stílusukat. Bocs de ez a véleményem.
2021. aug. 4. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!