Mit tegyek ha a barátaim nagyon fehér ember pártiak?
Szóval rendszeresen tesznek megjegyzéseket a nem fehér emberekre.
Mindegyik különböző mértékben.
Én meg másmilyen vagyok. Engem nem zavar a bőrszín,az etnikum.
Nem tudom mit szólnának, ha összejönnék egy itt tanuló külföldi egyetemista lánnyal. Aki nem fehér!
Mert talán esély mutatkozik rá.
Nem akarom,hogy emiatt romoljon meg a barátságunk,de nem kell az a tudat sem, hogy lenézik a(leendő)barátnőm.
Hogy esetleg a hátunk mögött megjegyzéseket tesznek.
Arról nem is beszélve, hogy a jövőben szeretnék legalább kicsit külföldön élni és ott valószínű, hogy nem magyar barátnőm lesz.Ha lesz.
Néha azért finom megjegyzem ,hogy nem feltétlenül van minden úgy ahogy ők gondolják és ha csak egy is kilóg a sorból akkor már érvényét vesztette az általánosítás.
A párválasztástól függetlenül is zavar a dolog.
Persze vannak más ismerőseim is,de a szűk baráti körben bizony vannak ilyenek.
Egyre több ismerősömről derül ki, hogy szélsőségesebben gondolkodik a vagy a nem magyar vagy a nem európai vagy a nem fehér emberekkel kapcsolatban.
Ez a barátaidtól függ. Van aki mondogat ilyeneket, de mégis vannak ismerősei, akik nem fehérek, és velük mégis jól kijön.
Neked kell tudni, hogy milyenek a barátaid. Úgy általánosságban könnyű ezt-azt mondogatni. Azt neked kell tudni, hogy ha konkrétan megismernének valakit, pl. a barátnődet, akkor róla is így beszélnének-e, vagy hajlandóak lennének megismerni normálisan és az alapján megítélni.
Miért lenne baj a keveredés.
Talán a magyarok nem keveredtek eddig. Csak épp fehérekkel, de azokkal aztán rendesen.
Ne keverjük a géneket? Itt a Kárpát-medencében?
Jelzem, hogy én is keverék vagyok! Az egyik ágon nincs bennem magyar vér. Hazaáruló leszármazottja vagyok és magyar őseim is azok,mert keveredtek a betelepülőkkel !
Csak éppen mind fehér emberek voltak.
Ki számít magyarnak? A sváb, a zsidó,a görög, a török,a román, a szláv, az örmény felmenőkkel kevertek azok ?
Ettől függetlenül is zavarnak néha a megjegyzéseik .Senki sem rosszabb vagy jobb attól, hogy ilyennek vagy olyannak születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!