Éreztek bármilyen rasszizmust valamifele nép(ek)/etnikum iránt? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2024. márc. 24. 17:15
21/23 anonim válasza:
Én minden népet egyformán tudok szidni a balfacságaik miatt, színtől ,vallásól függetlenül
22/23 anonim válasza:
Igen. sosem valasztanek szinesboru part magamnak. de elfogadom a tanult szinesborueket orvost, ugyvedet, tanart, tudost stb.aztan a Muszlimokkal szemben vagyok az ez alol szinte nincs kivetel a szamomra. Ki nem allhatom a vallasukat lenezem a bigottsagukat es sok minden amit ok szent dolognak tartanak meg szokasvilagukban el szamomra elkepzelhetetlen. meg barataims incsenek ilyenek pedig evtizedek ota egy vegyes nepessegu orszagban elek.
23/23 anonim válasza:
Megértem azt hogy előítélesek vagytok a romákkal de nem kéne őket általánosítani, tény hogy vannak olyanok akik nem túl példa mutatóak de ugyanígy vannak olyan más emberek is akik nem példa mutatóak ezért nincs számomra kifejezetten különbözőség és csak szeretem az emberek nagytöbbségét akik normálisak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!