Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lenne olyan fürdő a lakóhel...

Ha lenne olyan fürdő a lakóhelyed közelében, ahol nem kell hordani fürdőruhát, járnál oda?

Figyelt kérdés

Most nem arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mi a véleménye a naturista életmódról, hanem hogy igénybe vennétek-e ilyen szolgáltatást. Ennek ugyanis semmi köze a szexhez, tehát nem swinger klubbra meg hasonló helyre gondolok, hanem sima uszodára, fürdőre, strandra, amit fürdőruha nélkül lehetne használni, szabadon, kényelmesen.

Németországban rengeteg fürdőben van naturista rész, általában negyede-harmada akkora alapterülettel és sokan igénybe veszik. Némelyik kifejezetten igényes, hatalmas melegvizes medence pálmafákkal, vizibárral, stb, amit az emberek meztelenül használnak. De az más kultúra, ott kevésbé prűdek az emberek, mint itthon. És persze a jövedelmi viszonyok is mások, megengedhetik maguknak a magasabb belépőt, egy sört a fürdő bárjában, stb.

ma 08:56
A kérdező szavazást indított:
Eleve nem járok fürdőkbe, uszodákba, tehát nem.
Szégyenlős vagyok, így nem mennék ilyen helyre.
Egyszer kíváncsiságból elmennék, de nem lennék rendszeres látogatója.
Én mennék, de a párom biztos nem tudnám rávenni, hogy levetkőzzön, ezért nem.
Igen, járnék ilyen helyre szívesen.
25 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem, miért nincs olyan lehetőség, hogy egyszerűen nem, mert nem érdekel az ilyen.
ma 09:15
 2/16 anonim ***** válasza:
39%
Kimaradt a "nem akarom mutogatni magamat/nem vagyok kíváncsi mások p@csére" opciók.
ma 09:16
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Ez a "rengeteg naturista rész Németországban" tulajdonképpen a szaunák. Az uszómedencéknél (kevés kivétellel) kötelező fürdőruhát viselni. A közelmúltban sok helyen ugyan eltörölték a női felsőrész viselésének kényszerét, ennek ellenére a hölgyek gyakorlatilag nem élnek még ezzel a szabadsággal sem.
ma 09:19
 4/16 A kérdező kommentje:

#1: A nem érdekel az első válasz. Ha nem érdekel a strand, nem mész ki, itt a kérdés az, hogy hogyan. Ha nem érdekel, attól még mehetsz, de ha nem akarsz menni, akkor annak van oka. Engem sem érdekel sokminden, de ha úgy alakul, akkor nem állok ellen semmi jónak.

#2: Van. A második opció pont ez. A nem vagyok kíváncsi mások p..-re pedig nem válasz, mivel nem a nézegetésről szól a dolog, illetve én sem vagyok kíváncsi mások ronda pofájára, mégis néznem kell az utcán, munkahelyen stb.

A kérdés nem az előítéletek kiélésére lett kíírva, hanem igényfelmérésre.

ma 09:33
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne egy dilihaz, a telepulesen ahol elsz, mar reg oda szolna a lakcimed ?
ma 09:36
 6/16 anonim ***** válasza:
8%
#3 Látom, jól lepontoztatok, ezek szerint ismeritek azt a rengeteg naturista részt Németországban. Ajánljatok már néhány naturista uszodát, én szívesen járnék ilyen helyre, de nálunk a szaunákat leszámítva mindenütt kötelező a fürdőruha.
ma 09:40
 7/16 A kérdező kommentje:
#6: Erding, Kochel am see, Sinsheim, stb. A Therme cégnél a szaunavilágok mellett mindenütt van hatalmas fürdőrész is, ami natursta. Itt nem csak a szaunákat használhatod fürdőruha nélkül, hanem a medencéket és a pihenőrészt is. És ott tele vannak ezek, de a válaszok stílusából itélve itt a többség nem csak hogy nem menne ilyen helyre, hanem mivel rettentően rasszista és előítéletes, és azt sem tudja miről szól, zsigerből útálkozik.
ma 09:48
 8/16 Kíváncsi Kalandozó ***** válasza:
91%
Naturista egyesületek szoktak a téli időszakban szoktak szervezni naturista uszodai programokat. Ilyenkor az adott idősávban többnyire az egész uszodát kibérlik.
ma 10:02
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
#7 ez 3 darab fürdő egy 85 milliós országban. Nekem nincs a közelben egy sem. Szerintem 100 textiles uszodára jut jó esetben egy textilmentes. A szaunavilágok melletti hatalmas textilmentes fürdőrész jó esetben két darab merülőmedence. Úszni ezekben nem lehet. Arról már nem is beszélve, hogy a belépő egy textiles uszodába mondjuk öt euró, a textilmentesbe meg harmincról indul.
ma 10:02
 10/16 A kérdező kommentje:
#8: Igen, meg sok tanulatlan előítéletes kisebbségit, akik keverik a szezont a fazonnal. Sajnos sokan úgy nyilvánítanak mindenről véleményt, hogy nem is próbálták, azt sem tudják milyen, miről szól, és teljesen mást gondolnak bizonyos dolgokról, mint ami az valójában. No és ehhez jön még a magyar stílus, aki ismeretlenül is rögtön pocskondiáz, lehülyéz másokat, csak mert más a véleménye. Tutira lesz még pár ilyen válasz, de ezzel csak magukról állítanak ki bizonyítványt. De szerencsére velük nem kell közösséget vállani, ők had higgyék csak azt, hogy ők tudják a tutit.
ma 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!