Illetlenség vetkőzni?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy illetlenség a felsőkabátot levetni? Ha nem, hol nem, ha igen hol igen?
Például ha az ember öltönyben van és erre vesz fel egy felsőkabátot, akkor azt például egy templomban le lehet vetni?
ma 11:22
2/7 A kérdező kommentje:
#1 én is így gondolom, de édesanyám megszólt miatta, mondván, hogy illetlenség vetkőzni és az az én butaságom, ha "túlöltözöm".
Szerintem ez így butaság, de nem tudom mit mond erről az illemtan.
ma 12:56
3/7 anonim válasza:
Ez nem illem kérdése. Egy templomban van-e többszáz fogas/akasztó ? Nincs. Akkor ne vetkőzz ! Ha jártál valaha télen templomban, tapasztalhattad, hogy senki sem vetkőzik.
4/7 anonim válasza:
A templomban ne, a fogás hianya miatt nem vetkoznek, hanem azért, mert hideg van, hiszen kb biztosan nincs fűtés.
5/7 anonim válasza:
De ahol csak kabátban tudsz ülni, az alá minek öltöny?!
Szerintem egy pulcsi is megtenné a kabát alatt..
És én a kérdésed alapján tényleg azt hittem, hogy vetkőzni akarsz, de ez semmi! :D
6/7 A kérdező kommentje:
#4 van fűtés, nagyon kellemes az idő télen is.
ma 16:03
7/7 anonim válasza:
Felső kabátot bárhol le lehet vetni, és összehajtva a karodon tarthatod, ha meleged van.
A zakót általában nem illik levetni, csak néhány esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!