Mi a nagyobb illetlenség vendég érkezésekor?
Ha várt, akkor nagy bunkóság nem beengedni vagy akkora rendetlenséggel várni, hogy az zavaró legyen.
Akkora kupi sosincs, hogy ne mernék beengedni egy váratlan vendéget. Váratlan vendég amúgy sosem jön hozzánk, de inkább azzal lennék bajban, hogy mivel kínáljam. Üdítők szoktak itthon lenni, de sütik / rágcsálnivalók "csak úgy" nem.
Egyszer esett volna be hozzám valaki váratlanul, de nemhogy nem voltam otthon, aznap esti programom is le volt fixálva, így csak késő este terveztem hazamenni. Még a telefont sem tudtam felvenni, csak 1 óra múlva tudtam visszahívni. Akkor mondta, hogy ott álltak a ház előtt, és még a környéken sétálnak. Mondtam, sajnálom, aznap nem is leszek már otthon. Megsértődhettek, mert utána érezhetően fagyos lett a viszony.
Ha várt vendég, akkor nem tudom elképzelni, hogy rendetlenség lenne. Mondjuk sosincs nálunk olyan rendetlenség, hogy ne lehetne bárkit beengedni, akár váratlanul is.
Szóval én beengedném mindenképpen. Ha rendetlenség van, akkor elnézést kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!