Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az angoloknak miért van ilyen...

Az angoloknak miért van ilyen hideg, üveges, ijesztő tekintetük?

Figyelt kérdés
Angolok között élek és nem lehet olvasni a szemükből.
dec. 7. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
10-es: szerinted azoknak objektívebb a véleménye, akik nem élnek ott, nem ismernek angolokat, csak kitalált hülyeségeket állítanak?!?!?!
dec. 7. 19:18
 12/22 anonim ***** válasza:

"Nem fogadnám el objektívnek azok véleményét, akik azt írják, hogy angolok között élnek, mert az tudatos és tudatalatti érdeke, hogy magának bizonyítsa jó döntést hozott, hogy közöttük él."

És a kérdező állítása mitől lenne objektív?

dec. 7. 19:19
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
11-12: filozofálgathattok. Majd akkor mondjatok véleményt, mikor nem ott lesztek.
dec. 7. 19:22
 14/22 anonim ***** válasza:

"11-12: filozofálgathattok. Majd akkor mondjatok véleményt, mikor nem ott lesztek."

1. Ugyanezt a kérdezőnek miért nem írod?

2. Amit saját szememmel láttam, megtapasztaltam, amiben éltem, mitől változna meg utólag?

dec. 7. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
17%
14: mondom, majd ha nem az lesz az érdeked, hogy jól érezd magad abban, amit választottàl, akkor válaszolj. Nem tudom hányadszorra se érted, mert neked a (aktuális) tudat(állapot,) mondja meg, hogy ki vagy (azaz hogy érzel a helyzetedről)
dec. 7. 19:28
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
A 10-es/13-as a kérdezö másik profilja szerintem
dec. 7. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:

"Nem tudom hányadszorra se érted, mert neked a (aktuális) tudat(állapot,) mondja meg, hogy ki vagy (azaz hogy érzel a helyzetedről)"

És szóról szóra ugyanezt a kérdezőnek miért is nem mondod? Neki miért is nem az aktuális tudatállapota mondja meg, ki ő és hogyan érez a helyzetéről, hm?

dec. 7. 19:30
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
17: mert én döntöm el, kinek hogyan nyilatkozom. Neked a szabad szólásszabadsággal van problémád, lehet. Ezért nem is lehetsz jó válaszadó itt.
dec. 7. 19:32
 19/22 anonim ***** válasza:

"mert én döntöm el, kinek hogyan nyilatkozom"

És akkor miért zavar hogy megvan ugyanez a döntési joga mindenki másnak is, akik nem értenek egyet a kérdező hülyeségével?

dec. 7. 19:40
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

19:nem zavar, örülök hogy van véleményed, még ha egy beszűkült tudatállapotot tükröz is. Te jössz utánam már egy ideje.

Sanszos, hogy uk a második polgárháború előtt áll a köv. 2 éven belül. Akkor minden külföldi egy kalap alatt lesz. Majd 3 év múlva írj rám, hogy tévedtem-e.

Butaság engem bántani a személyemben, mert van véleményem.

dec. 7. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!