Az angoloknak miért van ilyen hideg, üveges, ijesztő tekintetük?
"Nem fogadnám el objektívnek azok véleményét, akik azt írják, hogy angolok között élnek, mert az tudatos és tudatalatti érdeke, hogy magának bizonyítsa jó döntést hozott, hogy közöttük él."
És a kérdező állítása mitől lenne objektív?
"11-12: filozofálgathattok. Majd akkor mondjatok véleményt, mikor nem ott lesztek."
1. Ugyanezt a kérdezőnek miért nem írod?
2. Amit saját szememmel láttam, megtapasztaltam, amiben éltem, mitől változna meg utólag?
"Nem tudom hányadszorra se érted, mert neked a (aktuális) tudat(állapot,) mondja meg, hogy ki vagy (azaz hogy érzel a helyzetedről)"
És szóról szóra ugyanezt a kérdezőnek miért is nem mondod? Neki miért is nem az aktuális tudatállapota mondja meg, ki ő és hogyan érez a helyzetéről, hm?
"mert én döntöm el, kinek hogyan nyilatkozom"
És akkor miért zavar hogy megvan ugyanez a döntési joga mindenki másnak is, akik nem értenek egyet a kérdező hülyeségével?
19:nem zavar, örülök hogy van véleményed, még ha egy beszűkült tudatállapotot tükröz is. Te jössz utánam már egy ideje.
Sanszos, hogy uk a második polgárháború előtt áll a köv. 2 éven belül. Akkor minden külföldi egy kalap alatt lesz. Majd 3 év múlva írj rám, hogy tévedtem-e.
Butaság engem bántani a személyemben, mert van véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!