Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan lehet ijesztő, megfélem...

Jacques de Molay kérdése:

Hogyan lehet ijesztő, megfélemlítő a kisugárzásom? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elegem van abból, hogy mindenki odajön hozzám, és próbál - nagyon átlátszó módon - jópofizni velem. Azt szeretném, hogy rettegjenek tőlem, de ne azért hogy megverem őket, inkább azért mert tönkreteszem őket. Egyszerűen elegem van abból, hogy haverkodnak velem. Van egy baráti köröm, nekem az éppen elég.

17/F

2012. júl. 28. 00:45
 1/8 anonim válasza:
Na ezt én is szeretném tudni. 16/L :)
2012. júl. 28. 00:53
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha így próbálod erőltetni, az emberek csak röhögnek majd rajtad. Majd kinövöd.
2012. júl. 28. 01:22
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Elég gáz kérdés, pfffff. Valszeg ilyen mentalitású emberrel nem is szeretnék "haverkodni". Szóval semmit se kell csinálnod, add önmagad XDDDDDDDD
2012. júl. 28. 02:13
 4/8 A kérdező kommentje:

1.: "Köszöntünk téged a klubban..."

2.: Kérlek mondd meg, mit növök ki a mostani kisugárzásomon? Hogy növi ki valaki, hogy akaratlanul népszerű?

2012. júl. 28. 02:14
 5/8 A kérdező kommentje:
3.: Nem azt kértem, hogy paffogjatok, hanem hogy hogyan befolyásoljam a kisugárzásom. Lévén hogy nem vagyok jó színész, én mindig magamat adom. Arról pedig nem én tehetek, ha te néhány sor alapján döntesz arról, kivel vagy hajlandó ismerkedni, kivel nem.
2012. júl. 28. 02:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak azt tudom mondani, hogy add önmagad. Ha megismernek, akkor biztos elmenekülnek majd.
2012. júl. 28. 03:05
 7/8 anonim ***** válasza:
85%

Nekem van pár ilyen ismerősöm, de azok életben edzett, sok szrságot átélt tapasztalt emberek, nem ilyen sértődős gyerekek, mint a kérdező.

Bírom az ilyen kölyköket, megnéznek pár filmet, aztán keménykedni akarnak.

gondolom senki nem tisztel, és komplexusaid vannak. De ez nem megoldás, hogy hülyét csinálsz magadból.

2012. júl. 28. 09:46
 8/8 anonim válasza:
Legyél flegma és lekezelő! Fapofát vágj mindíg.
2012. szept. 9. 03:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!