Kísértet története a helynek vagy településnek ahol élsz?
Ha van akkor szeretném ha leírnátok a történetet is hozzá.
Nálunk itt falun (szlovákiában) terjednek régóta históriák a Kalapos emberről. Elvileg szakadt rongyokban jár még senki nem látta az arcát ,mert a nagy kalap amit visel folyton árnyékot vet az arcára. Egy rokonom még régen mesélte hogy mikor kisgyerek volt ,ment haza a játszás után sötétben és haza fele menet hangokat hallott maga körül. Mikor már majdnem hazaért felnézett a fákra és látta hogy valami ugrál egyik fáról a másikra ,amiről azt hitte először hogy egy állat. Mikor közelebb ért hozzá látta hogy egy ember aki nagy kalapot visel és lánc lóg a kezéből. Haza futott és szólt a szüleinek akik kimentek megnézni hogy a fiú miről beszél nekik olyan ijedten ,de nem láttak semmit.Fun fact hogy velem is megtörtént ez,csak én egy zsákutca végén láttam ugyanazt az alakot és nekem sem hitt senki .
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!