Mi a neve a festőnek, aki ezeket a képeket készíti?
Nagyjából fél élve olvastam egy cikket, egy kortárs festőművészről írtak benne. Gyönyörű képeket fest, első ránézésre nagyon kellemes a hangulatuk, tündérek, nevető gyerekek, egyszarvúk jelennek meg, de minél tovább nézed a képet, annál több zavaró és ijesztő részlet bontakozik ki. Pl az egyik, amire emlékszem, egy kép, amin egy kislány ápolgat egy nagyobb állatot, talán gorillát, de ha jobban megnézzük, inkább pont ő sebzi meg. Vagy a tündérek lábánál vér folyik, épp feláldoznak valakit, ilyesmik.
Nagyon tetszettek ezek a képek, jó lenne újra megtalálni őket.
Hát, ez így kevés lesz. Dunát lehet rekeszteni az állatos-tündéres képekkel, ez kevés támpont egy kereséshez. Hová valósi? Magyar? Külföldi? Hagyományos festő vagy digitálisan alkot? Ezek önálló képek vagy illusztrációk?
Amúgy próbálkozz a gugli képkeresővel, hátha megtalálod, szerintem angolul nagyobb esélyed lesz, hacsak nem vagy benne 1000% biztos, hogy magyar az illető.
Külföldi, talán olasz férfi.
Hagyományosan fest, így utólag talán azt mondanám, hogy olajfestmények lehettek, elég nagy méretűek. Önálló képek, realisztikus ábrázolásmód, mégis van bennük egy bájosság, főleg a különleges színvilág miatt.
Angolul is próbáltam már, de sajnos nem találom:/
A chatgpt a következőket sorolta fel:
Mark Ryden
Nicoletta Ceccoli
Ray Caesar
Marion Peck
Camille Rose Garcia
Ha esetleg van még valami részlet, akkor azt lírthatod a chatgpt-nek és lehet, hogy tudnk fogja, kire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!