Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nők és férfiak válasza érdekel...

Nők és férfiak válasza érdekel, ezt a bizonyost hogy intézitek?

Figyelt kérdés

Nőkhöz kérdés: Amikor mensiztek és kidobjátok a kiskukában, összetekeritek a betétet vagy csak beledobjátok?

Férfiakhoz: Hogy csinálja a nő?

Nyilván a férfi nem néz bele mert nem használja. Én csak simán beledobom de szingli vagyok.

okt. 27. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hozzáállás az, az alany.

Az önállótlan emberek kérdeznek ilyent. De ez még mindig fényévekkel jobb, mint szenvedni folyamatosan, vajon jól csinálom-e. Erre van egy segítő mondás. Olyant tégy másokkal, aminek örülnél, ha veled tennék. E témában tehát tedd, amit #1 és a többi helyeslő mondott. Miért? Az embernek van egy méltósága (igénye), egy intim dolgot akkor se hajigálok csak úgy, ha senki se látja. A méltóság abban van, nem ezért teszem, hanem magamért, mert igényes vagyok. Ha férfiként kérdezel, pontosan tudom mi van a csomagban, mert felismerem a formáról (vannak ügyesek, azokét nem). De nem érdekel, és ha véletlenül látom, az az elismerés, hogy ez igen, nem dugja az orrom alá, hiszen nem tartozik rám. Köszönet.

okt. 27. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet, a prolik és a cigányok nem csinálják. Nem többen, mint a többi.
okt. 27. 15:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván beletekerem a következő fóliájába, vagy WC-papírba. A tampont is beletekerem WC-papírba. Otthon is, máshol is. Sőt máshol, alaposabban, hogy biztos ne a vért lássa meg először senki, aki szintén használja a kukát illetve üríti majd. Ez a legalapvetőbb.
okt. 27. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!