Nők és férfiak válasza érdekel, ezt a bizonyost hogy intézitek?
Nőkhöz kérdés: Amikor mensiztek és kidobjátok a kiskukában, összetekeritek a betétet vagy csak beledobjátok?
Férfiakhoz: Hogy csinálja a nő?
Nyilván a férfi nem néz bele mert nem használja. Én csak simán beledobom de szingli vagyok.
Nem a hozzáállás az, az alany.
Az önállótlan emberek kérdeznek ilyent. De ez még mindig fényévekkel jobb, mint szenvedni folyamatosan, vajon jól csinálom-e. Erre van egy segítő mondás. Olyant tégy másokkal, aminek örülnél, ha veled tennék. E témában tehát tedd, amit #1 és a többi helyeslő mondott. Miért? Az embernek van egy méltósága (igénye), egy intim dolgot akkor se hajigálok csak úgy, ha senki se látja. A méltóság abban van, nem ezért teszem, hanem magamért, mert igényes vagyok. Ha férfiként kérdezel, pontosan tudom mi van a csomagban, mert felismerem a formáról (vannak ügyesek, azokét nem). De nem érdekel, és ha véletlenül látom, az az elismerés, hogy ez igen, nem dugja az orrom alá, hiszen nem tartozik rám. Köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!