Nők és férfiak válasza érdekel, ezt a bizonyost hogy intézitek?
Figyelt kérdés
Nőkhöz kérdés: Amikor mensiztek és kidobjátok a kiskukában, összetekeritek a betétet vagy csak beledobjátok?
Férfiakhoz: Hogy csinálja a nő?
Nyilván a férfi nem néz bele mert nem használja. Én csak simán beledobom de szingli vagyok.
okt. 27. 11:02
1/13 anonim válasza:
Nyilván osszetekerem és belecsomagolom a következő tasakjaba. Elég nagy igénytelenség csak úgy beledobni bárhová is.
2/13 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést biztosan férfi írta ki.
3/13 anonim válasza:
Abszolút az #1-gyel értek egyet és úgy is csinálom. Azt hittem, mikdenki úgy csinálja.
4/13 anonim válasza:
Természetesen összetekerem. Ha valami miatt épp nincs kéznél csomagolás hozzá, akkor betekerem papírzsepibe vagy akármibe, de mindenképp becsomagolva és "összetömörítve" dobom ki. Ha vendégségben vagyok, akkor viszek magammal pici zacskót és abba is beleteszem.
5/13 anonim válasza:
Egyetértek az #1-sel, ennek a módszernek kéne alapvetőnek lennie mindenkinél. Nekem is így tanította meg édesanyám, amikor először megjött.
Nagyon igénytelen és bunkó dolog csakúgy beledobni a kukába.
6/13 anonim válasza:
Otthon össze tekerem, nyilvános wc-ben soha.
8/13 anonim válasza:
Azért mert ott nem nekem kell takarítani :D
9/13 anonim válasza:
Ez ritka prosztó hozzáállás, nyolcas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!