Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem mutatja be jól ez a kisfilm az együttélés és a szerelem bizonyos nehézségeit?
Azt, hogy tudni kell áldozatokat hozni, és bizonyos dolgokról lemondani, kompromisszumot kötni az együttélés során?
Itt a film:
Nem egészen 8 perc, szerintem ennyit megér ráfordítani. Plusz a Bátor a gyáva kutya rendezőjétől van, szóval aki azt szerette, lehet ez is tetszik neki, mert vannak hasonló stílusjegyei.
Senki? :(
Csalódott vagyok...
Nekem ez kicsit sem cuki vagy vicces, ez egyszerűen csak tipikus példája annak amikor az a kisebb gond, hogy a két fél abszolút nem illik össze. A nagyobb meg az, hogy nulla kommunikáció van közöttük. Itt szó sincs kompromisszumról, egyszerűen csak a srác balfsz szólni és inkább ráhagyja. A csaj meg annyira butácska, hogy egyrészt ő se kommunikál a barátjával, másrészt őszintén fogalma sincsen, hogy nem minden oké amit csinál (mondjuk ki se kéri a véleményét így valóban nehéz lenne). Nekem ez a mértékű kompromisszum már kicsit sem romantikus vagy aranyos, ez nem is kompromisszum csak feladás. Ami egy jó kapcsolatban soha nincsen jelen.
Alapvetően persze, jól leírja, hogy milyen halálra ítélt, semmirevaló kapcsolatokban tengődnek emberek és mennyire nulla a kommunikáció közöttük. De attól, hogy ez reális sajnos nagyon nagyon negatív kapcsolati képet mutat be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!