Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos kor felett már más szempontok szerint választunk párt?
A kérdésedre a válaszom egyértelműen igen. Teljesen más szempontok alapján választ egy 14, egy 24 és egy 34 éves.
A történetedre én is azt mondanám, hogy várj még. A szerelem első látásra dologban nem hiszek, az igazi szerelem kialakulásához idő kell. Az pedig még nem volt túl sok nektek, ráadásul pont egy ilyen helyzetben nem is vagy talán rá fogékonyabb. Adj neki egy pár hónapot.
Teljesen tipikus történet: a laza csávó izgalmas és vonzó, a rendes meg unalmas.
Én is ilyen rendes és helyes srác vagyok, de már a kutyának se kellek, mert a (még szabad) nőknek a gázos csávók kellenek.
Tegyél meg egy szívességet neki: hagyd el, hogy találhasson magának egy rendes és gerinces nőt, akivel boldog lehet! Te meg keresd meg magadnak a következő izgakmas laza csávót!
Adj még egy kis időt, lehet, most a problémáid is közrejátszanak.
De ha nem érzed azt, amire neked szükséged lenne egy kapcsolatban, akkor inkább hagyd!
Hasonló cipőben jártam: rendes srác volt, nem is csúnya, a tenyerén hordozott, mindent megtett értem, de mégsem alakult ki semmi és tudtam, hogy nem lennék vele boldog.
Aztán jött valaki, akibe beleszerettem, ő szintén mindent megtenne értem, nagyon szeret, mindenben segít, annyi a különbség, hogy neki viszonozni is tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!