Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismertek olyan part, amelyra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan part, amelyra irigyek vagytok barmiert?

Figyelt kérdés

Tudom, foglalkozzam a magam dolgaval, csak erdeklodok.

Unokatestverem es pasija nagyon szep par. Unokatesom bombano, szobor teste van, gyongyoru arca van, derekik ero, dus, igazi haja, muvelt, tanult, jol keres.

Parja kisportolt, nagyon jokepu, hatalmas kek szemekkel, tobb diplomaja van, nagyon jol keres o is. Mindkettejukre elmondhato, hogy kedvesek, jofejek, nagyon jol bannak a gyerekekkel, jo izlesuk van es nagyon szeretik egymast.

Folyamatosan fejlesztik a kapcsolatukat.

Sokat utznak, gyonyoru helyen laknak, nagy hazban.

En neha megpukkadok, mert nekem ezek kozul semmi nem jott ossze es olyan csinos parom sose lesz, mint neki, es olyan hazam se. Nektek van ilyen par az eletetekben?

2015. júl. 2. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

Jah, Fidesz.

Így hirtelen nincs, inkább emberekre szoktam valamennyire irigy lenni, párokra nem mert sosem tudni mi megy pontosan a felszín alatt.

Lehet, közel sem olyan idilli és tökéletes a kapcsolatuk mint amilyennek mutatják.

2015. júl. 2. 13:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Jo nyilvan vnnak gondjaik, de maskepp oldjak meg mint antobbseg, ezert jo minden koztuk.
2015. júl. 2. 13:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezek mind csak a látszat, amit a külvilág felé mutatnak, hidd el nekik is megvan a maguk gondja. Persze lehet, hogy boldogok, sőt több mint valószínű, de ez nem jelenti azt, hogy náluk nincsenek gondok.
2015. júl. 2. 13:09
 4/12 anonim ***** válasza:
A 2. hozzászólásodra: addig, amíg te nem vagy velük annyira közeli kapcsolatba, hogy minden egyes pillanatukba beleláss, addig nem tudhatod, hogy milyen is igazából a kapcsolatuk. Az emberek a problémáikat nem szeretik nyilvánosan lerendezni (kivéve aki igen), épp ezért szokott az lenni, hogy néha az emberek csodálkoznak, ha valakik szakítanak, hisz "olyan szép pár voltak, és úgy tűnt nincs gondjuk". Jah, volt gondjuk, csak nem kürtölték világgá.
2015. júl. 2. 13:11
 5/12 Mumusan ***** válasza:
Csak olyan párokra vagyok irigy akiknek tudom hogy sokkal de sokkal több pénzük van mint nekünk. Több lehetőségük van tartalmas közös programokat csinálni mint nekünk
2015. júl. 2. 13:13
 6/12 anonim ***** válasza:

A kulvilag fele altalaban mindig csak a jot mutatjuk. Nem rosszindulatbol, de ok sem tokeletesek, hidd el, biztos vannak hibaik. Ettol fuggetlenul tok jo, biztos aranyosak lehetnek.

Igen amugy ,volt, hogy feltekeny voltam. De en nem a kapcsolatban levo ket emberre, hanem arra nagy szerelemre amit egymas irant ereztek. Na az irigyelni valo volt.

2015. júl. 2. 13:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tudok ilyet. Vannak olyanok, akik sokkal jobban élnek mint mi anyagilag, de nekik a munkájukat nem irigylem.

Vannak, akiknek tetszett az életmódjuk, az anyagi helyzetük, az is, amit csináltak, el tudtam volna így képzelni az életünket, viszont nekik meg a kapcsolatukat nem irigyeltem, szét is mentek.

2015. júl. 2. 13:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Napi kapcsoltbn vagyok veluk, de mindegy.
2015. júl. 2. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Jo, es akkor 0-24-be az o pofajukat bamulod? Este esetleg nem tartod nekik a gyertyat?

Ne legy mar susu.

2015. júl. 2. 13:59
 10/12 A kérdező kommentje:
miert vagy bunko?
2015. júl. 2. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!