Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan part, amelyra irigyek vagytok barmiert?
Tudom, foglalkozzam a magam dolgaval, csak erdeklodok.
Unokatestverem es pasija nagyon szep par. Unokatesom bombano, szobor teste van, gyongyoru arca van, derekik ero, dus, igazi haja, muvelt, tanult, jol keres.
Parja kisportolt, nagyon jokepu, hatalmas kek szemekkel, tobb diplomaja van, nagyon jol keres o is. Mindkettejukre elmondhato, hogy kedvesek, jofejek, nagyon jol bannak a gyerekekkel, jo izlesuk van es nagyon szeretik egymast.
Folyamatosan fejlesztik a kapcsolatukat.
Sokat utznak, gyonyoru helyen laknak, nagy hazban.
En neha megpukkadok, mert nekem ezek kozul semmi nem jott ossze es olyan csinos parom sose lesz, mint neki, es olyan hazam se. Nektek van ilyen par az eletetekben?
Bunko? :D Meg messze vagyunk tole.
En csak nem ertem, hogy miert kottod az ebet a karohoz. Hiaba vagy napi kapcsolatba veluk, azert mindent te se tudhatsz roluk. Ettol fuggetlenul, biztos egy szep, boldog part alkotnak, de problemaik nekik is vannak, max. nem kotik az orrodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!