Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan lesz a párt választunk, mint amilyen az apánk?
Nem feltétlenül.
Vannak apámnak olyan tulajdonságai, amiket tisztelek, és pozitív, de vannak, amik meg bosszantóak benne, és kerülöm azokat a pasikat, akikben ezek a tulajdonságok megvannak.
Szóval nekem nem 100%-ig nyerő választás egy apám-típusú ember.
Tudattalanul valamelyik szülőt választjuk. Én például az anyámat választottam, férfiban. 10 évig szenvedtem vele...
A mostani párom inkább az apámra hasonlít, és ennek örülök, mert a hibáival együtt az apám nagyon jó ember.
A feleségem egyik szülőmhöz sem hasonlít, se kívül, se belül.
42F
Nem, imadom aput de ket percnel tovabb nem birnam ki egy olyan pasival mint o:-))Anyut nem kerstem/talaltam pasiban, de o tul jo lenne hozzam:-)
A ferjemben es az apukamban semmi kozos vonas sincs, viszont az egyik fellangolasom kulsore pont ugy nezett ki mint az apukam:-))
Egyebkent szamomra kulsore az apukam az egyik legjobb pasi a vilagon, de az anyukamhoz kotodom jobban;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!