Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is nehéz volt az a bizonyos "hetedik" év?
Igen, "azt mondják".
A valóság meg az, hogy ahány ember, annyi féle jellem.
Röviden: igen, szinte napra pontosan (na jó, pár hét eltéréssel) 7 évvel a megismerkedésünk után lett vége.
Szinte a kezdetektől fogva együtt éltünk, 4 év után házasodtunk, 1 évre rá talált magának egy szeretőt, akivel 1 évig titokban csalt. Aztán amikor kiderült, még 1 évig kínlódtunk, próbáltam (ő nem annyira) volna rendbehozni a dolgainkat, nem sikerült.
Korábban sem hittem ebben a "bizonyos 7 év" dologban, annak ellenére sem hiszek, hogy nálunk is 7 év után lett vége. Szerintem nem ezen múlik, a 7 az csak egy szám, semmi több.
Ne kövezzetek meg de ezen valaszok alapján akkor nincs is olyan hogy valakivel akit szeretünk le tudjuk élni az életünket? Tehát mindegy hogy 7 vagy 20 év akkor is vége lesz?
Én megmondom őszintén hinni akarok abban, hogy van az a személy akivel le tudnám élni az életem. Nem élek mesevilagban tudom, hogy bármikor bármi történhet, de szerintem ha szeretünk valakit akkor kitartunk mellette egy esetleges hullámvölgyben (persze más ha kibékíthetetlen a dolog,akkor ne eroltessuk nyilvan)
De például én ismerek egy párt , nagyon szerették egymást, de a csaj úgy döntött valamiért hogy ez nem jó és szakítottak, majd két hónap után megbánta visszament a srachoz, de elveszett a bizalom és egy 5 éves JÓ kapcsolat ment a suttba a bizalom elvesztése miatt.
Szóval igen,elismerem, manapság sokkal nehezebb fenntartani egy kapcsolatot, de én úgy veszem észre, hogy ez azért van mert sokan úgy gondolják hogy egy esetleges problémát vagy hullamvolgyet úgy a legegyszerűbb megoldani ha szakitunk nem pedig úgy hogy küzdünk a szerelmunkert.És ha már ezután sem életképes a kapcsolat, csak azután adjuk fel.
33/N
A kapcsolatok szinte mindig akkor romlanak el, amikor már nem fektetnek beléjük elég energiát. Ha hagyják elmúlni a szerelmet akkor nem fog működni a kapcsolat. Ez megtörténhet fél év után is, meg 20 év után is. Akik 20 év után mennek szét kivétel nélkül itt cseszik el. Elhagyják a romantikát, a randizgatást, hagyják, hogy megöljék a hétköznapok a kapcsolatot. A kapcsolat addig lesz jó, amíg ezt tudatos munkával elkerülik.
Mi ezzel párommal mindketten tisztában vagyunk és sokat beszélünk róla. Magától nem működik egy kapcsolat sem. Minden héten van legalább 1-2 olyan nap amikor csinálunk valamit ami csak kettőnkről szól és legalább kicsit romantikus. Lassan 10 éve így van már, és nem félek attól, hogy ez valaha is változni fog. Így nyilván nem volt vízválasztó a 7. év sem, amióta együtt élünk nem is nagyon volt hullámvölgyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!