Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nem zavar titeket, hogy bizonyos pasik mindenért titeket hibáztatnak? Hogy túl nagy elvárásaitok vannak, stb. Hogyan kezelitek a helyzetet?
Némely pasi viselkedése igazi szégyen, mondom ezt úgy, hogy férfi vagyok. Főleg amikor a 90-100 kg-os hapsi borítja rá az idegességét a 45 kg-os csajra.
29/F
Pasikban több a frusztrált, mert nehezebben ismerkednek...
Én szerencsés vagyok, mert nincs gondom az ismerkedéssel, de ettől még elfogadhatatlan néha az a kiborulás, amiket élőben, vagy itt is lehet látni...
A lakóhelyemhez közel majdnem csak ilyen pasik vannak.Mit gondolsz,miért volt eddig csak távkapcsolatom 22 éves koromig? :D Szerintem ezzel mindent elmondtam.
off:
A vicc,hogy a neten megismert pasijaimmal jobban jártam,mint mások azzal,akit élőben megismertek. Nem tudom mit,de valamit jobban csinálok.
Nemtől függetlenül el kell engedni az ilyen embereket.
Sehogy sem kell kezelni, simán csak hagyod, hogy húzzon el az elvárásaival máshova, ismerkedjen olyannal, aki megfelel neki, ennyi.
Ne sz*rakodjunk már.
Nem. Attól még, hogy valaki engem okol a saját nyomoráért, attól még nekem nem lesz rosszabb, neki meg nem lesz jobb. Ha ezt megérti, majd jobb sorsa lesz, addig meg szenvedjen csak...
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!