Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nem zavar titeket, hogy bizonyos pasik mindenért titeket hibáztatnak? Hogy túl nagy elvárásaitok vannak, stb. Hogyan kezelitek a helyzetet?
Nem zavar, mert nem foglalkozom ezekkel. Úgy kezelem a helyzetet, hogy értelmes párt választottam magamnak, aki nincs tele frusztrációval és komplexusokkal (nem, nem azért, mert adonisz, vannak hibái). Hogy a többi pasinak mi kínja van, az nem nagyon érdekel, ahogy őket sem, hogy a nőknek mi bajuk.
N30
bűntudatot???
Mégis miért? Nem is értem.
Nem érdekel mit gondolnak rólam a ferfiak
Majd ha önállóak lesznek egy kapcsolatban akkor hibaztathat
Nekem amugy is csak annyi az elvárosom hogy ne viselkedjen úgy mintha a gyerekem lenne akire főzni mosni takarítani kene mert életképtelen és erre nem képes egy kapcsolatban. Nem leszek a párom pótanyja
Tegyük hozzá, hogy a kérdés a normális csajokra vonatkozik.
A szemetekre, akik pl. tipikus selejtekkel vannak együtt, vagy nagyképűsködnek, nem. Azok nem jobbak, mint a kérdésben említett emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!