Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, nem zavar titeket, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nem zavar titeket, hogy bizonyos pasik mindenért titeket hibáztatnak? Hogy túl nagy elvárásaitok vannak, stb. Hogyan kezelitek a helyzetet?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%

Nem zavar, mert nem foglalkozom ezekkel. Úgy kezelem a helyzetet, hogy értelmes párt választottam magamnak, aki nincs tele frusztrációval és komplexusokkal (nem, nem azért, mert adonisz, vannak hibái). Hogy a többi pasinak mi kínja van, az nem nagyon érdekel, ahogy őket sem, hogy a nőknek mi bajuk.

N30

2018. máj. 25. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

bűntudatot???

Mégis miért? Nem is értem.

2018. máj. 25. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem érdekel mit gondolnak rólam a ferfiak

Majd ha önállóak lesznek egy kapcsolatban akkor hibaztathat

Nekem amugy is csak annyi az elvárosom hogy ne viselkedjen úgy mintha a gyerekem lenne akire főzni mosni takarítani kene mert életképtelen és erre nem képes egy kapcsolatban. Nem leszek a párom pótanyja

2018. máj. 25. 15:48
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Élőben nem találkozom ilyesmivel. Normális, rendes férfiak vesznek körül hála az égnek, akikben nincs ilyen mértékű frusztráció. itt sok ilyet olvasok, régen volt, hogy egy-két kérdésen felhúztam magam, aztán rájöttem, hogy ez butaság. Egy rakat ismeretlen, ember itt veri a nyálát értelmes férfihoz méltatlan szöveggel. Ha nekik ez jó csinálják. Hála az égnek tudom és tapasztalom, hogy az életben nem ez a helyzet. Nem általánosítanék az itteni kérdések alapján. A "valós" világban nagyon sok korrekt férfi van érett felfogással.:)
2018. máj. 25. 15:54
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem zavar, nem veszek magamra olyan inget ami nem az enyém.
2018. máj. 25. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan pasit keresek magamnak, aki normális.
2018. máj. 25. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem néznél ki jól, te is megértenéd a kevésbé szerencsés férfiak álláspontját.
2018. máj. 25. 16:56
 18/18 A kérdező kommentje:

Tegyük hozzá, hogy a kérdés a normális csajokra vonatkozik.

A szemetekre, akik pl. tipikus selejtekkel vannak együtt, vagy nagyképűsködnek, nem. Azok nem jobbak, mint a kérdésben említett emberek.

2018. máj. 25. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!