Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az a bizonyos "túl" a kapcsolatokban, azt megelőzően?
Hogy korrekt legyek:
A kérdés arra irányul, milyen alkatra "kellene" törekednie a Te ízlésed szerint a férfinak, hogy Nálad minél jobb esélye legyen. Azért férfira van kihegyezve, mert ők szélesebb skálán tudják formálni a testüket (ebbe ne lássunk bele sovinizmust). Egy egészséges férfi kikel az ágyból és (kis túlzással) onnantól dönthet, kisebb-nagyobb munkával milyen testet formál önmaga köré. A lányok, ugye, nehezebben tudnának nagyon vékony testben könnyen babát kihordani, de nagyon sok izmot se tudnak felpakolni. A "csinos" nők szerintem szűkebb területen mozognak ebben. Hogy a magam ízlését mondjam: kb. 32D a mell, keskeny derék, széles csípő, formás, erős, de nem feltűnő bulkesz, viszonylag vastag, erőteljes combok, vastag és formás vádli (ez utóbbi paraméterek sportos és genetikailag erős lányt feltételeznek). Mindemellett a női szinten széles hát tetszik (kajak miatt mondjuk). Ez a teteje nálam, de figyelem: ez nem egy testépítész nő. Az arc most nem érdekes, az adottság, kiindulópont, nyilván mindenkinek megvan az ízlése. Amit én mint férfi esztétikusnak gondolok, az egy Kásás (magasságtól függetlenül), Daniel Craig, Scott Adkins vonal - feljebb haladva egyre látványosabb, de ez a vonal. 28/F
Daniel Craig már (nekem) túl sok.
180 centihez 70 és 80 közötti átlagos, nem pohos, de nem kigyúrt. Szép normál forma, amit egy kis futással is fent tud tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!