A cigányok mindig ilyenek voltak/ lesznek?
Busszal utaztam. Az egyik állomáson felszállt egy 60 körüli roma nő, és a 17 év körüli párja.
A végallomáson odajöttek hozzám, pont hozzám a többi ember közül. Cigit és "freszkát" kértek. Mondtam, hogy nem dohányzok és nem tudom mi az a freszka.
Erre a párja beszólt, hogy csicska f@sz magyar vagyok, és rámküldi a Vanessza bandáját. Jobbnak láttam elmenekülni
Én írtam Indiát, mivel konkrétan külföldön élő indiaiak mondták ezt. :)
"Olvasás lenni magyar😄😄
És te vagy magyar..."
Ahogy nézem nem csak tanulatlan vagy, de még a szarkazmust sem ismered :)
"Szerintem téged nagyon nagy trauma ért hogy ennyire utalod a romákat."
Nem nagyon nagy, de folyamatosan sok kicsi, ami nem segíti elő azt, hogy megszeressem őket, sem azt, hogy mások is szívesen befogadják őket, hogy miért?
"Lehet élvezték a nődet?"
Na többek között az ilyen mentalitás és hozzáállás miatt. Bunkók vagytok és feleslegesen sértegetőek. Most például mutathattál volna egy pozitív példát, ami megerősít minket abban, hogy nem minden cigány olyan, amilyennek elmondjuk, és nem jó, hogy egy kalap alá vesszük őket, helyette inkább épp ráerősítettél a sztereotípiára :)
Látod mostmár? Azonnal ugrotok mint az agresszív majmok, ha valami (egyébként jogos) kritika ér titeket.
"Vagy ahogy itt ki nyilvanitod a mentalitásod és ugyanígy próbálkoztál romának szemébe beszélni és csúnyán ki kaptál"
Ha attrocitásba is kerültem már cigánnyokkal, akkor eddig még csak ők kaptak ki. Pl mikor felrúgták egyszer a kukánkat éjszaka, akkor kimentem és bevertem az egyiknek és ki is feküdt.
A többiek meg nem mertek megszólalni sem.
Tehát a pofátok is nagy, de ha valaki odaáll elétek és ad a szátokra, akkor behúzzátok fületek, farkatok.
Semmirekellő, modortalan, higiéniátlan, becstelen, hazátlan, továbbá mindenek felett oktalanul rasszista nép vagytok.
Tisztelet a kivételnek, de láthatóan nem nagyon van. Te sem annak mutatkoztál, így te is csak erősíted a sztereotípiát.
"mikor felrúgták egyszer a kukánkat éjszaka, akkor kimentem és bevertem az egyiknek és ki is feküdt."
Biztos öreg emberke lehetett vagy hajléktalan.
"Bunkók vagytok és feleslegesen sértegetőek"
Ja biztos én viszonyítlak benneteket férgekhez, modortalannak😄
Na pá
Isten legyen veled
De kétlem
"Biztos öreg emberke lehetett, vagy hajléktalan"
Már megint mi ez?
3 felnőtt, életerős, de feltehetően részeg, csoportosan garázdaságot elkövető trégee volt.
Persze, egy idős, vagy hajléktalan ember majd pont kukák felrúgásával fog szórakozni...
"Ja biztos én viszonyítlak benneteket férgekhez, modortalannak😄"
Miért, mi adtunk először okot erre, vagy a ciguk?
Kik kezdték szerinted?
A darázst a színe miatt utálják az emberek, vagy azért mert egy fasz és megszúr csak úgy random úgy, hogy semmit nem csinálsz...?
"Isten legyen veled
De kétlem"
Már megint okot adsz arra, hogy utáljunk...ebben azonban igazad van. Isten nincs velünk, ha ilyen retkekkel szórta meg az országunkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!