Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » A cigányok mindig ilyenek...

A cigányok mindig ilyenek voltak/ lesznek?

Figyelt kérdés

Busszal utaztam. Az egyik állomáson felszállt egy 60 körüli roma nő, és a 17 év körüli párja.

A végallomáson odajöttek hozzám, pont hozzám a többi ember közül. Cigit és "freszkát" kértek. Mondtam, hogy nem dohányzok és nem tudom mi az a freszka.

Erre a párja beszólt, hogy csicska f@sz magyar vagyok, és rámküldi a Vanessza bandáját. Jobbnak láttam elmenekülni

okt. 15. 22:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
0%

21#

Igen

Sajnos Magyarországon 90% minden féregnek illetve állatnak minősíti a romákat a magyar népség.

okt. 16. 13:34
 22/75 anonim ***** válasza:
27%

22#

okkal

okt. 16. 13:42
 23/75 anonim ***** válasza:
0%

22#

Miért???

A magyar olyan példaértékű?

okt. 16. 14:02
 24/75 anonim ***** válasza:
45%

24, azért sok különbség van magyar és cigány között.

Aki ezt szimplán rasszizmusnak nevezi, aszerint a "rasszistáknak" a japán mérnököket is faji alapon utálni kellene, hiszen ők is egy másik rassz. :)

Na ez a sakk matt.

okt. 16. 14:24
 25/75 anonim ***** válasza:
71%

Akik folyamatosan rinyálnak a rasszizmus miatt, költözzenek a cigánysorra!

Akik annyira szívükön viselik a kis árvák sorsát, fogadjanak be egy ilyen szarszínű kis csöppséget.

Persze, csakis a bőrszínük miatt utáljuk őket. Ez az ostoba szöveg sosem öregszik. Nyilván a darazsat is csakis azért irtjuk, mert csíkos. Különben nincs velük semmi baj!

okt. 16. 15:20
 26/75 anonim ***** válasza:
33%
25. Velős komment. Köszi!
okt. 16. 15:34
 27/75 anonim ***** válasza:
33%
A szúnyoggal is csak az a baj, hogy néha piros a hasa, ott is a színével van csak baj :)
okt. 16. 15:34
 28/75 anonim ***** válasza:
15%

Az, hogy a darazsas hasonlat neked egy hiteles érv csak rólad árulkodik. Vannak cigányok diplomákkal, vannak nálad intelligensebbek hidd el. Itt lett leírva, hogy a neveltetés számít, de te akkor is csak ciganyozni tudsz. Én nem gondollak rasszistának, (bocs, ha mégis az vagy) azok legalább meg tudják magyarázni a cigánygyűlöletet. Egyszerűen buta a hozzáállásod.

(Amúgy nem vagyok cigány, nehogy azt hidd ez valami önvédelem)

okt. 16. 21:55
 29/75 anonim ***** válasza:
33%

Olyan darazsak is vannak, akik békénhagynak, illetve olyan szúnyogok is, amelyek nem szívnak vért. Tehát az érvelés igenis helytálló volt.

Személyeskedés helyett akár érvelhettél is volna, helyette inkább személyeskedtél.. ez pedig rólad árulkodik.

Amúgy pedig a diploma egy igen rossz példa volt, ugyanis azt nem nagy was ist das szerezni, ellenben sokat nem ér. Mondhattad volna, hogy orvos, vagy mérnök, na azokból egy db cigányt sem ismerek.

okt. 16. 22:06
 30/75 anonim ***** válasza:
20%
Nincs olyan szúnyog amelyik nem szív vért. Szúnyogokat általánosítani lehet, a szúnyog vért szív. A cigányokra nem lehet elmondani általánosan, hogy ezt vagy azt csinálja. Az érvelés messze nem helytálló.
okt. 16. 22:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!