Miért ülnek a cigányok mindig a busz hátuljába? Mi bajuk az elejével?
Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 15:43
1/18 anonim válasza:
Mert az a logukus, hogy hátulról kezdjük el feltölteni a buszt
2/18 anonim válasza:
Mert a busz hátulja menőbb, mint ahogy az iskolában is hátul ülnek a menőbb arcok.
3/18 anonim válasza:
Nem tudom, de remélem,.belemegy egy kamion.
4/18 anonim válasza:
Há' me' ott jobban lehet recskázni, szotyolázni, bagózni, szipuzni meg mulatóst hallgatni dik mán tesa
5/18 anonim válasza:
#1 tehát szerinted a cigányok logikus lények?
6/18 anonim válasza:
Van idő reagálni, míg a busz elejéből odaér az ellenőr (kést előkészít, busz hátha beér egy megállóba stb.).
Nem ülnek mindig. Vagy te csak ugyanazt az egy példát látod, és az valakinek az egyéni preferenciája amit nem lehet az összesre ráhúzni.
7/18 A kérdező kommentje:
1. Hát nálunk elölről kezdik feltölteni. De amúgy meg tök nem logikus beülni hátra 2 megálló miatt. Főleg úgy hogy onnan kimászni nem egyszerű feladat mert gyakran állóhely sincs. Amúgy vidéki buszjárat.
2024. jún. 12. 15:58
8/18 anonim válasza:
Nyílván. Az üljön leghátra aki sokat, vagy végállomásig megy.
9/18 anonim válasza:
Mert az a jampik helye a régi hiedelmek szerint. Ami egy fszság szerintem.
10/18 anonim válasza:
Ugyanarra gondoltam, mint a 6-os: elöl felszáll az ellenőr, addig hátul le lehet slisszanni, ha éppen jön egy megálló.
Meg hátulról lehet a legjobban belátni az egész terepet: nyaklánc, fülbevaló, ékszer, óra, nyitott táska, ridikül, kilógó mobil, nem figyelt csomag a fenti csomagtartón stb. Meg ha belátod az egész buszt és még magasabban is ülsz esetleg a többieknél, akkor olyan érzésed van, hogy te vagy az élet császára. Ezt az érzést kifejezetten szeretik bizonyos típusú emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!