Milyen ember az, aki részegen akar utazni, jegyet venni Népligeten a nemzetközi buszállomáson ?
Az egyik alkalommal részeg magyar, a másik alkalommal részeg külföldi volt ott, aki ráadásul még angolul sem tudott beszélni.
Mit gondolnak az ilyen emberek, majd valaki kiszolgálja őket és mehetnek részegen a buszra ?
Hogyha én tudom, hogy utaznom kell, akkor biztos, hogy nem iszok alkoholt.
Miért ne mehetne?
Semmit.
Fagyjon meg a járdán?
vidéki vagyok, de itt is szoktam látni.
Ha tud mozogni, akkor söfőr nem nagyon foglalkozik vele.
Jaj má, egyes. Például, mert fellök más embereket, például amikor elesik, akkor magában is kárt tehet, hányni is elkezdhet másokra is a várakozás közben.
Ne hogy már kárt tehessen másokban és magában arra hivatkozva, hogy "Miért ne mehetne? Fagyjon meg a járdán?"
Ráadásul még lengyelül beszélt, az angolt sem értette.
Te szoktál részegen utazni, majd nekiesve másoknak ? Alig bírt mozogni.
Nekem nem szokásom se buszállomásokat, se villamos állomásokat összehányni járművekben sem, nem értem, hogy mások, hogy engedhetik meg maguknak, főleg egy nemzetközi állomáson nem szabadna így viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!