Csernus rajongók, mit szóltok, hogy nemzetközileg is ilyen lesújtó véleménye van a szakmának Csernusról?
Eddig bármelyik külföldi pszichológus/pszichiáter beszélt róla, semmi jót nem mondott. Ti mit szoltok ehhez, főleg középkorú nők, akik ontják a facebookra a tartalmat tőle?
Máté Gábor pl. csak sekélyes értelműnek hívta.
https://www.youtube.com/watch?v=TY7bh67wC8g
Felmdár is beszélt már róla, most nem tudom már melyik videó volt, valamelyik agymosó rész.
Csernus megosztó személyiség. Őt vagy szeretik, vagy nem.
Tudása teljesen meg van.
Kérdezd meg Szabó Győzőt pl. hogy neki mi a véleménye róla. Mégiscsak ő segített neki leszokni a drogról.
"Eddig bármelyik külföldi pszichológus/pszichiáter beszélt róla"
Eddig csak egyet említettél. Jöhet a többi forrás is.
Nesze semmi,fogd meg jól kérdés.
Senki nem fogja igazolni a nézőpontodat,amíg nem fejted ki értelmesen.
Belenéztem a Máté Gábor videóba. Az elején valóban említi, hogy "egy nagyon híres magyar addiktológus" sekélyesen, ítélkezve viselkedik a pácienseivel, megértés helyett. Bár a Csernus nevét nem mondta ki.
A Feldmár véleménye is érdekelne, csak tudni kellene, hogy melyik videóban említi.
Az én véleményem Csernusról felemás. Egyrészt vannak jó gondolatai, bizonyos dolgokat meg lehet tőle tanulni, annak idején az OPNI-ban nagyon sok embernek segített lejönni valamilyen cuccról (kábítószer, alkohol, gyógyszerek, egyéb szenvedélyek). Másrészt viszont minden beszélgetésben megpróbálja lenyomni, ledominálni a partnerét, panelgondolatokat ismételget, és igazán nem is figyel oda a vele szemben ülőre. A Sebestyén Balázzsal, Galla Miklóssal, Kassai Lajossal készült interjúi különösen érdekesek ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!