Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gonosz vagyok, hogy így...

Gonosz vagyok, hogy így gondolkodok?

Figyelt kérdés

Pl most volt hogy egy 7-es srác fékezte le az iskolabuszt, mert elájult a sofőr. Ügyes volt meg minden, de sok helyen már-már istenítik.

"Megmentette a társai életét" közben meg ment a busz vagy 20-szal, ő nyugiba előresétált és megnyomta a féket.

Ha halálos balesethez szükséges tempóval megy a busz valószínűleg a bátor tettének köszönhetően esélye sem lett volna hogy a srác túlélje, a buszt meg úgysem tudta volna az úton tartani.

Nem bántani akarom meg semmi, csak fura számomra hogy ebbe senki sem gondol bele.

2023. ápr. 30. 12:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem gonosz, csak egyszerű. A lényeg az, hogy neki feltűnő q rosszullét, tudta mit kell tenni és még is tette.m
2023. ápr. 30. 12:38
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem istenítik, csak hálásak neki. A legtöbb ember ilyen helyzetben nem csinál semmit, csak bambán várja, hogy valaki cselekedjen. Inkább neked kellene belegondolnod abba, hogy miért zavar ez ennyire. Biztosan neked is lesz majd egyszer lehetőséged olyasmit tenni, amivel másoknak a segítségére leszel.
2023. ápr. 30. 12:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkkább azért fontos, mert míg egy külföldi országban az emberek cselekednek, addig a magyarok hagyják a másikat vesződni.

Ez a nagy különbség, és a figyelemfelhívás lényege részben ez.

2023. ápr. 30. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

A soför érezte, hogy rosszul van, jelentette a központnak és elkezdett lehúzódni, ezért ment csak "20-szal" a busz.

Mire a srác odaért, már nem tudta kontrolálni a mozdulatait, azaz simán átszakíthatta volna a korlátot, s ha árokba borul, sok lett volna a sérült.

A srác a hátsó sorokból ment előre megakadályozni a balesetet.

2023. ápr. 30. 12:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahogy elso irta. Egyszeru vagy.
2023. ápr. 30. 13:00
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
És ha valaki beleszáll 100-al,mert nem szabályosan közleledik a busz? Vagy felborul és kigyullad? Vagy áthajt a zebrán,felhajt a járdára? El vagy te tévedve, egy irányitatlan többtonnás jármű életveszélyes akkor is, ha 10-el megy.
2023. ápr. 30. 13:45
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 Mondjuk erre nem is gondoltam😅
2023. ápr. 30. 13:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én ültem olyan buszon,ami pirosnál állás után nekiütközött az előtte lévő autónak,mert az nem indult el rendesen...hánnyal mehetett a busz, max 10-el? Mindenki elesett,én lerepültem az ülésről.
2023. ápr. 30. 13:51
 9/17 A kérdező kommentje:
😳 Mondjuk én egyszer a kamionban az ágyra raktam a táskám, és amikor fékeztem az lerepült és tőből letörte a szivargyújtóból kiálló töltőt. Pedig nem is fékeztem nagyot.
2023. ápr. 30. 13:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

De azért a felelsleges okoskodás megy.

Nem gonosz vagy, hanem ítélkező és rosszindulatú.

2023. ápr. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!