Gonosz vagyok, hogy így gondolkodok?
Figyelt kérdés
Pl most volt hogy egy 7-es srác fékezte le az iskolabuszt, mert elájult a sofőr. Ügyes volt meg minden, de sok helyen már-már istenítik.
"Megmentette a társai életét" közben meg ment a busz vagy 20-szal, ő nyugiba előresétált és megnyomta a féket.
Ha halálos balesethez szükséges tempóval megy a busz valószínűleg a bátor tettének köszönhetően esélye sem lett volna hogy a srác túlélje, a buszt meg úgysem tudta volna az úton tartani.
Nem bántani akarom meg semmi, csak fura számomra hogy ebbe senki sem gondol bele.
2023. ápr. 30. 12:34
11/17 A kérdező kommentje:
Na de a gonosz és a rosszindulatú szinonimája.🤷♂️
2023. ápr. 30. 14:12
12/17 A kérdező kommentje:
*szinonímák
2023. ápr. 30. 14:12
13/17 anonim válasza:
Sajnos halalos balaeset tortenhet 20km/h-nal is, foleg egy busz eseteben. Masreszt nemcsak a buszon tartozkodnak emberek, hanem azon kivul is. En buszke vagyok a sracra.
14/17 anonim válasza:
Nem gonosz vagy, hanem buta. Egyáltalán nem kell gyorsan mennie egy busznak, hogy komoly baleset történjen.
15/17 anonim válasza:
Szerintem sem gonoszság, hanem végtelenül buta vagy és egyszerű. És nem úgy vagy buta, hogy sokmindent nem tudsz, hanem úgy, hogy nem is akarsz tudni, nem használod az eszedet, nem gondolsz végig semmit, csak okoskodsz.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem is okoskodok🤓
2023. ápr. 30. 15:50
17/17 anonim válasza:
Én csak azon gondolkozom, hogy ha egy hetedikes gyerek vezetni tud, az bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!