Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nudista strandra rokonnal?

Nudista strandra rokonnal?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt viszont egyedül sosem mertem elmenni, cikinek éreztem. Nagynéném elszólta magát hogy ők rendszeresen járnak családdal nudizni különböző helyekre. Azóta azon gondolkozom, merjem megkérdezni tőle. Mi lenne ha csatlakozatnék? Nem tudom mi lenne a reakció részéről, család többi tagja. L

aug. 17. 13:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
32%

Vagy nem. Nehogy már minden embernek egyformának kelljen lennie. Igen, ez természetes sokaknak, másoknak m eg nem, és senkinek nincs joga lenézni éket, mert ezzel csak ostobaságát bizonyítja. És nyilván fordítva is.

Akinek tetszik, menjen és élvezze. Lehet. Aki fél tőle vagy zavarja, ne menjen, nem kötelező. És ettől se jobb se rosszabb ember nem lesz.

Ebben az országban mánia, hogy mindenki meg akarja határozni, mit tegyen a másik. vagy legalább fenn akarja tartani a lenézés jogát. Aki ezt teszi, sok értelmi képességnek híján van. Manipulálható.

nov. 1. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
82%

Szabad országban élünk. A "lenézés joga" mindenkit megillet :-)

Én nem nézek le senkit, csak örülök, hogy nincsenek olyan komplexusaim, mint másoknak.

Akkor is, ha a szégyenlősök durcásan megmaradnak az "azért, mert én így akarom, és kész" indoklásnál, azért mi hadd nevezzük már nevén a gyereket.

nov. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!