Megszakítanátok kapcsolatot olyan családtaggal, rokonnal aki folyamatosan pletykál meg sz.rt kever és bele akar szólni hogy éljétek az életeteket?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 18:35
2/18 anonim válasza:
Persze. A saját anyámmal is megtettem.
3/18 anonim válasza:
Igen. Hogy lehet ez kérdés? Kifejted?
4/18 anonim válasza:
Hogyne.
Ilyennel minek beszélni?
Mindegy,hogy az ilyen ember anyád,húgod,bárki,ezeket le kell szarni.
Húgommal évek óta nem beszélek.Aki hazudozik,átver,elhallgat előlem dolgokat,mellébeszél mindennek minek beszéljek vele.
Nem fog változni,ahogy én sem,de szerintem ebben nem nekem kell változnom.
5/18 Metionin válasza:
Igen, meg is tettem. Bár hamarabb tettem volna.
7/18 anonim válasza:
Én nem szakítanám meg a kapcsolatot. Inkább szórakoztatna, ahogy a saját hülyeségében vergődik és szenved, miközben én markáns és erős egyéniségemmel élem úgy az életemet, ahogy nekem jó :D
8/18 anonim válasza:
Muszáj lenne. Ha maradna a jó viszony, azzal visszaélne nálam is, és alámásna. Kell a francnak ez.
9/18 anonim válasza:
Igen. Én anyai nagynénire baxtam rá a telefont, ennek pontosan 15 éve, azóta jó minden, csak előbb kellett volna.
10/18 anonim válasza:
A rokonság nem feltétlenül jelenti azt, hogy kötelező tartani a kapcsolatot.
Aki árt nekem vagy bunkó velem azzal nem foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!