Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nudista strandra rokonnal?

Nudista strandra rokonnal?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt viszont egyedül sosem mertem elmenni, cikinek éreztem. Nagynéném elszólta magát hogy ők rendszeresen járnak családdal nudizni különböző helyekre. Azóta azon gondolkozom, merjem megkérdezni tőle. Mi lenne ha csatlakozatnék? Nem tudom mi lenne a reakció részéről, család többi tagja. L

aug. 17. 13:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
97%
Nagynénédék biztos örömmel fogadnának, a többi családtag meg azt gondol amit akar, ha neked tetszik a nudi akkor járj oda. Én is lány vagyok, én is nudizok családtagokkal is, semmi ciki nincs benne.
aug. 17. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Csatlakozz. Mi is szoktunk menni néha rokonnal, semmi különös nincs abban.
aug. 17. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:
21%

Kamukérdés. Gáz ez a fétis.

Inkább menj először egyedül. Utána nem fogod cikinek érezni, akárkivel is mégy.

aug. 17. 22:00
 4/12 anonim válasza:
96%
Nyugodtan elmehetsz velük nudizni. Én is találkoztam már unokatestvéremmwl ilyen helyen. Semmi zavaró nem volt benne, hisz mindenki meztelen.
aug. 18. 07:10
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

A nagynénéd biztosan pozitívan reagálna, mivel ők is nudiznak, ezért nem fognak furcsán nézni rád.

Ha pedig jó a kapcsolatod a nagynénéddel, akkor pláne könnyű dolgod van. A nagynénéd családja se akadna fenn ezen, nekik természetes dolog a meztelenkedés ezek szerint.

A te családod lehet, hogy meglepődik a dolgon, de max azt mondod, hogy ők hívtak el vagy valamit kitalálsz.

Egyedül is elmehetsz kipróbálni, nem ciki.

aug. 18. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A nagynénédnek természetes dolog, úgy jár nudista strandra mint sima strandra, teljesen mindegy, biztosan örülne ha mennél velük akár sima, akár nudi strandra.

A nyár folyamán sok nudista helyen jártam, mindenütt sok család volt.

szept. 12. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez kicsit olyan, mint attól félni, hogy ismerőssel, szomszéddal, főnökkel stb. találkozni a nudista helyen. Mitől lenne ciki? Ha ő is ott van, akkor neki is normális a nyilvános meztelenség. Miért szégyellnéd előtte, hogy te meztelenül vagy? Hiszen ő is úgy van.
szept. 12. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem erről van szó. Az emberek alapvetően öltözködnek két nyomós okból. Ez fontos szokássá válik. Továbbá az ember kapott egy nevelést, folyamatosan kap jelzést a környezetétől. És ez egyes esetekben erős bizonytalanságot kelt. Miért itt kérdezi, miért nem a nagynénjétől? Bennünket nem ismer, mi se őt, a nagynénjével úgy tűnik, rendszeresen találkozik. És nyilván őt nem gátolja valamiféle szégyen, zavar, nyíltan beszél róla és kíváncsiságot kelt.

Én nem látok semmi különöse e tájékozódásban, neki ez jutott eszébe. Éppen ezért jó gondolat a nagynéniékkel elmenni. Nem tudhatja ugyanis, miként fog ott reagálni. Egyedül ez komoly stressz, akár rossz lépés. Így azona ott egy bizalmas rokon, bármit lehet tőle kérdezni. Sokkal könnyebb az újdonságot megismerni és eldönteni, kell-e vagy sem.

okt. 31. 09:57
 9/12 anonim válasza:
100%
Nekem van 1 fiú uncsitesóm akivel nagyon ritkán talizunk. Egyszer meglátogattak minket és tudta, hogy mi szoktunk nudizni, így tőlem kérdezete meg, hogy kipróbálná, jöhet-e velünk. Szívesen vezettem be ebbe a kulturába, semmi extra dolog nem történt és tök tetszett neki, hogy első pár alkalommal nem idegenekkel kellett mennie. Bár már gondolom megoldódott azóta, de hátha ez még tanulságos lehet itt. 18L
okt. 31. 17:02
 10/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez az egész nudis dolog túl van gondolva, de csak azoktól akik sosem nudiztak, a meztelenség a világ legtermészetesebb dolga, csak felruházták az emberek mindenféle társadalmi erőltetett humbukkal. Ki kell próbálni, utána lehet beszélni. Ha megteszed új, erősebb, magabiztosabb ember leszel.
okt. 31. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!