Plusz egy főként ismeretlenek esküvőjére megyek a friss párommal. Nekem is illik pénzt adnom?
Figyelt kérdés
Alig 2 hónapja ismerkedek egy férfivel. Az egyik legjobb barátjának lesz esküvője, és elhívott engem magával. Ilyenkor hogy illik beleadni a nászajándékba? Együtt? Neki csak? Vagy külön?2024. jún. 24. 12:43
1/7 anonim válasza:
Beszéljétek meg! Gondolom szex már volt. Hogy van az, hogy dugni mindenkinek oké, de érzésekről meg pénzről beszélni még korai? Komolyan nem értem!
2/7 anonim válasza:
Szerintem pároddal beszéld meg.
Ha meghívtak, szerintem nem illik üres kézzel menni, illik adni valamit. Persze adhatjátok közösen is a pénzt, ő többet, te valamivel kevesebbet.
3/7 tgt válasza:
Szerintem együtt, hiszen egy pár vagytok.
4/7 anonim válasza:
2 hónap után még valószínűleg nem vagytok közös kasszán. Szerintem ő fedezze az ajándékot.
5/7 anonim válasza:
Szerintem neki illik adnia, az ő ismerőse, és ő ismeri a helyzetet is.
De ha megbeszéli veled, beszállhatsz.
6/7 SZTANN válasza:
Szerintem te nem a házasulók barátja vagy, csak a párod kapcsolt része. Nem szükséges külön, személyesen ajándékot adni. Valamit KÖZÖSEN adjatok nekik, esetleg ha pénzt gyűjtenek, akkor is együttesen. (Ők nyilván tudják, mennyire nem régi pár vagytok, mennyire nincs még személyes kapcsolatuk veled.)
7/7 anonim válasza:
Mindenképpen közösen adjatok valamit.
Neked minimum annyival illik hozzájárulnod, amibe kb. belekerül a megvendégelésed. A közös ajándék értékétől függ, hogy elég-e ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!