Hány órától illik hívni egy ismeretlent mobiltelefonon?
Figyelt kérdés
Hirdetést adott fel, sokan jelentkeznek rá, de én akarok az első lenni. Ilyenkor vasárnap mennyire korán szabad valakit hívni leghamarabb? 8 óra körül, ha telefonálok, már nem küldenek el a...?2016. jan. 10. 06:01
1/4 A kérdező kommentje:
Számomra elképesztően fontos hívásról van szó.
2016. jan. 10. 06:02
2/4 anonim válasza:
Vasárnap eleve nem illik valakit hivatalos ügyben felhívni.
De délelött 10-11-nél korábban semmi esetre sem, mert sokan szeretnek vasárnap reggel tovább pihenni.
Viszont arra felkészülhetsz, hogy ha ezt zavarónak érzi, akkor semmi esetre sem te leszel a "befutó"!
3/4 A kérdező kommentje:
Már felhívtam reggel 7-kor, mivel SMS-ben írta, hogy hívhatom. Valószínűleg én leszek a befutó, a kérdés már nem aktuális.:)
2016. jan. 10. 08:55
4/4 anonim válasza:
Jól tetted. Mivel hírdetést adott fel és nem közölte a hívhatás idpontját, akár éjfélkor is felhívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!