Csak szerintem nagy pofátlanság fényes nappal, vendégségben szexelni?
Figyelt kérdés
A nővérem és a palija már szombat óta nálunk vannak, és fényes nappal, kora délután kérdezni akartam valamit tőlük, de már az ajtó előtt hallottam fura hangokat a szobából, bekopogtam, mire rögtön rémült hangon kiszóltak, hogy ne gyere be. Az ajtó kulcsra volt zárva.
Milyen bunkóság már ez? Anyámék is hallhatták volna őket vagy benyithat bárki ha épp nincs bezárva az ajtó.
2024. máj. 8. 20:23
51/54 anonim válasza:
Egyébként igen, tényleg az. Vendégségben nem illik elvonulni kefélni. Én is csináltam már, kellemetlenül éreztem magam.
52/54 anonim válasza:
Itt inkább a hangos szexeléssel van baj. Ha úgy csinálják, hogy ne lehessen hallani, akkor okés.
53/54 anonim válasza:
Úgy csinálták, hogy nem lehetett hallani. Írt róla korábban. Senkit nem zavartak, csak a kérdezőt, miután hallgatózott és rájuk akart nyitni. Valamint, ahogy írta is:"le akarta buktatni őket"
54/54 anonim válasza:
Nem hallgatózott, csak az ajtó előtt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!