Volt nálatok olyasmi, hogy akár ismerős, családtagok, barátok kihasználtak titeket bármiben vagy családi botrány tört ki és meg kellett velük szakítani a kapcsolatot?
Volt sajnos. Meghalt egy rokonom aki nagyon közel állt hozzám.
Halála után hozzátartozója megvádolt minket (az egész rokonságot), hogy évekig loptuk őket pénzzel, és most kéri vissza. Konkrét esetet sosem tudott mondani, egyszerűen csak vádaskodott és veszekedett.(nem volt igaz, normális család vagyunk) Pár hónap után ott tartottunk, hogy megtiltotta
mindenkinek, hogy gyászoljon és kimenjen a temetőbe.
Nem beszélünk vele évek óta.
Én összevesztem vele, van aki ráhagyta, mert szegény csak gyászol. Mi is gyászoltunk.
A javításokat, felújítasokat valami alapszabály a rokonok szemébe hogy ők csinálják. Volt már rokon aki mondta, hogy megcsinál nálam egy konektort én meg kihívtam egy szakembert és a rokon utána ordibálva hívott fel. Ugyanúgy csináltattam szakemberekkel felújítást, a rokonom meg itt mondogatta utána, hogy mennyire kontár munka.
Viszont nálam alapszabály, hogy csak és kizárólag olyan rokont kérek fel segíteni, aki már bizonyította a megbízhatóságát.
Ott vannak a felújítások, javítások. Nincs olyan rokonom, akire bátran azt mondom, hogy ő jöjjön, adok neki pénzt, csinálja. Csomónak megvan hozzá a tudása, de ismerem is őket. Előre tudom, hogy a legtöbbjüket hajkurászni kell. Ha nagy nehezen lefixálunk egy időpontot, akkor tili-tolizzák, folyamatosan lemondják vagy délután 1-re beszéltétek meg, majd aznal reggel, amikor még pizsamaban ülsz a kávéddal, felhívnak, hogy mindjárt érkeznek. Volt már aki kitalálta, hogy mégsem jön és nem nekem szólt, hanem egy közös rokonnak, aki nem szólt nekem én meg vártam, hogy jöjjön.
Vagy kijönnek és non-stop azt ecsetelik, hogy melyik munkát miért nehéz megcsinálniuk, mert megcsinálják, csak miért nehéz, ahelyett hogy csak megcsinálnák. Vagy elkezdenek vájkálni a magánéletedben és szapulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!