Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak szerintem nagy pofátlansá...

Csak szerintem nagy pofátlanság fényes nappal, vendégségben szexelni?

Figyelt kérdés

A nővérem és a palija már szombat óta nálunk vannak, és fényes nappal, kora délután kérdezni akartam valamit tőlük, de már az ajtó előtt hallottam fura hangokat a szobából, bekopogtam, mire rögtön rémült hangon kiszóltak, hogy ne gyere be. Az ajtó kulcsra volt zárva.

Milyen bunkóság már ez? Anyámék is hallhatták volna őket vagy benyithat bárki ha épp nincs bezárva az ajtó.

2024. máj. 8. 20:23
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
94%
Megpróbálni benyitni a "Ne gyere be" felszólítás ellenére valahová, hogy megnézd, mit csinálnak, bármelyik napszakban bunkóság.
2024. máj. 8. 21:35
 22/54 anonim ***** válasza:
92%
Ne húzd fel magad, semmi probléma. Választhatod az amish életet, vagy ehhez hasonlók. Szvsz a tesód nem vendég ott, ahol te sem vagy az (szülőknél értem).
2024. máj. 8. 21:37
 23/54 anonim ***** válasza:
97%

Mint a nővérem a WC ajtóval... Kopog, kiszólok, hogy foglalt, akkor lenyomja a kilincset és nekimegy az ajtónak, mert zárva van... A múltkor majdnem el is törte a zárat, mert neki akkor is be kell jutni...

Ha fényes nappal csinálják, akkor neked már rájuk kell törni? Oké, tegyük fel hogy nem illik, de hallod a hangokat, bekopogsz, kiszólnak hogy ne menj be és te mégis nekifeszülsz az ajtónak, mert csakazért is be kell menned. De miért?

2024. máj. 8. 21:40
 24/54 A kérdező kommentje:
Le akartam őket buktatni.
2024. máj. 8. 21:52
 25/54 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel semmi probléma, az viszont már aggasztó, hogy te kéretlenül be akarsz nyitni valaki szobájába, pláne úgy, hogy megmondta, ne.
2024. máj. 8. 21:53
 26/54 anonim ***** válasza:
92%
Infantilis vagy, kérdező. Semmi baj, remélhetőleg majd benő a fejed lágya, addig is a nagyok zárják az ajtót, ha nem neked való dolgot csinálnak.
2024. máj. 8. 22:16
 27/54 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyél irigy, spurizz vissza a szobádba és elégítsd ki magad.
2024. máj. 8. 22:25
 28/54 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy ezt nehéz elfogadni, de sok ember van a világon aki rendszeresen b.szik.
2024. máj. 8. 22:35
 29/54 anonim ***** válasza:
89%
Kis irigy! Ne legyél féltékeny. Ha nem ilyen kislány leszel, mint vagy, majd téged is megkalapál remélhetőleg valaki. Vagy nem! De az biztos. 🤣🤣🤣
2024. máj. 8. 22:38
 30/54 A kérdező kommentje:
Igen, csak azt otthon kell csinálni, kettesben, nem vendégségben, úgyhogy az anyád és apád a földszinten, tesód meg a szomszéd szobában.
2024. máj. 8. 22:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!