Csak szerintem nagy pofátlanság fényes nappal, vendégségben szexelni?
A nővérem és a palija már szombat óta nálunk vannak, és fényes nappal, kora délután kérdezni akartam valamit tőlük, de már az ajtó előtt hallottam fura hangokat a szobából, bekopogtam, mire rögtön rémült hangon kiszóltak, hogy ne gyere be. Az ajtó kulcsra volt zárva.
Milyen bunkóság már ez? Anyámék is hallhatták volna őket vagy benyithat bárki ha épp nincs bezárva az ajtó.
Mint a nővérem a WC ajtóval... Kopog, kiszólok, hogy foglalt, akkor lenyomja a kilincset és nekimegy az ajtónak, mert zárva van... A múltkor majdnem el is törte a zárat, mert neki akkor is be kell jutni...
Ha fényes nappal csinálják, akkor neked már rájuk kell törni? Oké, tegyük fel hogy nem illik, de hallod a hangokat, bekopogsz, kiszólnak hogy ne menj be és te mégis nekifeszülsz az ajtónak, mert csakazért is be kell menned. De miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!