Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak szerintem nagy pofátlansá...

Csak szerintem nagy pofátlanság fényes nappal, vendégségben szexelni?

Figyelt kérdés

A nővérem és a palija már szombat óta nálunk vannak, és fényes nappal, kora délután kérdezni akartam valamit tőlük, de már az ajtó előtt hallottam fura hangokat a szobából, bekopogtam, mire rögtön rémült hangon kiszóltak, hogy ne gyere be. Az ajtó kulcsra volt zárva.

Milyen bunkóság már ez? Anyámék is hallhatták volna őket vagy benyithat bárki ha épp nincs bezárva az ajtó.

2024. máj. 8. 20:23
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
94%
De mi az ördögért próbáltál benyitni, ha egyértelmű volt a hangokból, hogy szexelnek? Egyáltalán miért kopogtál?
2024. máj. 8. 21:11
 12/54 A kérdező kommentje:
Nem volt egyértelmű és kíváncsi voltam, hogy akkor mi a fenét csinálnak.
2024. máj. 8. 21:12
 13/54 anonim ***** válasza:
98%
Akkor honnan tudod utólag, hogy szexeltek? Netán közölték veled? :D
2024. máj. 8. 21:15
 14/54 anonim ***** válasza:
93%

A "ne gyere be" felszólításon mi a nem egyértelmű?

Komolyan b+, ti vagytok a jövő? A te generációd? Agyfaxt kapok mindjárt.

2024. máj. 8. 21:16
 15/54 anonim ***** válasza:
97%
Kérd meg őket, hogy legközelebb csak miattad írják ki az ajtóra, hogy "Szexelünk, ne gyere be."
2024. máj. 8. 21:18
 16/54 A kérdező kommentje:
Onnan tudom utólag, hogy a hangokat is hallottam, az ajtó is zárva volt és kopogásra rögtön heves tiltakozás volt a válasz, hogy be ne menjek.
2024. máj. 8. 21:20
 17/54 anonim ***** válasza:
93%
Na de hát, ha kiszólnak, hogy "ne gyere be", az nem (ahogy te is írod) bunkóság, hogy mégis benyitsz? Koppantál, mert az Az ajtó kulcsra volt zárva. Figyelj. Az ő dolguk, az ő életük / testük / lelkük. Nem szólhatsz bele.
2024. máj. 8. 21:29
 18/54 A kérdező kommentje:
De vendégségben, fényes nappal csinálni, mikor otthon vannak a szüleim és én is?
2024. máj. 8. 21:31
 19/54 anonim ***** válasza:
93%

Miért, mikor és hol kellett volna csinálniuk, napnyugtakor a te ágyadban?

A nővéred továbbra sem vendég anyádék házában, bárhogy kalimpálsz.

2024. máj. 8. 21:33
 20/54 anonim ***** válasza:
90%
Így van, bármikor. Nem ordítva nyögtek mocskos szavakat üvöltve, hörögve stb. Keep calm.
2024. máj. 8. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!