Szerintetek igazam van?
1. nem primitív, nem etikett, hanem ősrégi történelmi hagyomány.
2. Az említett korban ez azért alakult így, mert azt jelentette, "érkeztem, de nem támadó szándékkal, hiszen előre jeleztem érkezésem".
3. Vagyis a nemtudás gőgje nyilvánult meg a többiekben, míg te legalább hallottál róla.
4. Az jó dolog, ha ilyesmit megkérdezel, manapság errefelé ez a bunkóság jeleként kezd kimenni a divatból. Azonban ember figyelmét fontos dolgokra pazarolja, az ilyen mberek a legkevésbé fontosak közé tartoznak.
3as
1. azert tartom primitivnek mert olyan egyertelmu ez a masiknak emberszamba vetele, ezzel a 0megeroltetessel jaro megnyilvanulasokkal, hogy az mar faj ha valaki nem ugy gondolkodik mondjuk errol a szabalyrol ahogy kene. mar egy ovodas is tudja, hasznalja ami a kerdesem temaja. De pont ezert en is az "osregi tortenelmi hagyomanykent" utalaltam ra ellenervkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!