Kedves vallásosok! Szerintetek hogyan reagálnálnátok ha kiderülne hogy a vallásotoknak nincsen semmi alapja?
Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 16:50
1/9 anonim válasza:
Mivel hitről van szó, a többség ugyanúgy hinne, mint azelőtt. A "kiderülést" elkönyvelnék megtévesztésnek vagy a vallásuk elleni propaganda egy elemének a sok közül.
2/9 A kérdező kommentje:
Bocsi ha félreérthető voltam.
Úgy értettem, hogy ők úgy hinnék, hogy kiderült hogy a vallásuknak nincs alapja.
2023. máj. 22. 18:52
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez a földi keretek között hogyan tudna "kiderülni".
De mondjuk, ha halálomban kiderülne, hogy nem az van, amiben hittem, akkor sem hiszem, hogy bánnám az életemet. Most is úgy cselekszem, amit helyesnek gondolok. Ha mondjuk nem lenne Isten, akkor is ezt tartanám helyesnek.
4/9 anonim válasza:
Keres egy másik vallást vagy ateista lesz.
5/9 anonim válasza:
Azt hogy? Te hogy reagálnál ha kiderülne, hogy a matek tudásodnak nincs alapja? Ha érted, hogy 1+1=2, akkor azt hogy viszed vissza a nem értésbe, ahol ez nem alap????
Lehetetlenséget kérdezel.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ!
2023. máj. 24. 00:55
7/9 anonim válasza:
Akkor nem volt szilárd alapja a hitemnek. Így voltam a katolikus vallásban, míg megmutatták a sok hazugságot amit az egyház tanít, de megismertem az igazságot a Bibliából.
8/9 anonim válasza:
Ugyanúgy letagadnám a nyilvánvalót, mint ahogy a keresztény vallási vezetők is tették a cichagói nyilatkozatban!
9/9 DR. HOFFMANN GÉZA válasza:
Isten az utolsó időre ad lehetőséget az Ő igaz Egyházának megismerésére, és a hamis egyházak oldaláról, azaz a vallásos egyházakból való kiszakadásra. Aki most varázslás alatt áll - ezt a kifejezést használja az Ige a vallásosságra -, és elhívott, az tudni fogja ez mikor következik be és Jézus hívó szavát meghallja az Igazságának hirdetése által. Az elragadtatás után az embereknek már csak az életük feláldozása maradt Jézus nevéért lehetőségképen arra, hogy üdvözülhessenek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!