Vissza szoktátok hívni az ismeretlen számot? Illetve privát számot felvesztek?
Nem hívom vissza, hívjon fel.
Magánszámot felveszek, de ha nem magánszemély, akkor megkérdezem, hogy miért nem azonosítja magát. Az ügynökök erre általában leteszik.
A másik szűrő: ha megmondja, hogy felveszi a hívást, akkor én is megmondom neki, hogy én is. Erre garantáltan mindenki leteszi.
Én egyszer visszahívtam egy ismeretlen számot. Kiderült, hogy téves hívás volt részérôl, de még neki állt feljebb a telefonban, hogy én ki vagyok, és mit hívogatom. Na azóta nem hívok vissza ismeretlen számokat. Majd hív újra, ha akar valamit.
Amúgy fel szoktam venni a telefont, akármilyen hívás. Annyi, hogy ha ismeretlen a szám, vagy nem jelzi ki, akkor nem mutatkozom be rögtön, csak egy "Tessék"-et mondok. Aztán megvárom, hogy elmondja, ki az és mit akar.
Általában felveszem és visszahívom. A céges telefonomat használom magáncélokra is (olyan a munkaszerződésem, hogy megtehetem), szóval lehet, hogy egy ismeretlen kollega keres munkaügyben, vagy egy céges üzletfél keres titkosított számról.
Tartom magamat eléggé intelligensnek, hogy ne dőljek be csalásoknak, még senkinek sem sikerült telefonon átvernie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!