Telefont hogyan szoktátok felvenni ha ismeretlen szám hív?
-Hallo tessék?
Ennyit mondok. Ha bemutatkozik és ismerem, én is mondom a nevem. Ha nem akkor pedig megkérdezem hogy kivel beszélek.
"Tessék"
Egyébként mi értelme van bemondani a nevedet bármikor is? Aki téged hív, az nyilván tudja, kit és miért hív.
Akinek meg fogalma sincs, kit hívott fel, azzal nem is érdemes beszélni.
Ha megkeresnek telefonos ajánlatokkal, úgyis tudják a nevedet.
Jobban jársz, ha bemutatkozol.
Azért most is erősen kiderült, mennyi proli irkál ide :)
"Ne mutatkozz be"
Anyám borogass...
-Igen, tessék, Kiss Marcsi.
Mindig így veszek fel ismeretlent. Az ellenérveket nem értem, ha kérdőívvel keresnek, attól még tudok nemet mondani, annak semmi köze a nevemhez. :D
Én a nevemet mondom, amikor felveszem. Nincs kedvem és főleg időm minden egyes alkalommal eljátszani a "Tessék? Halló, jó napot kívánok Józsi vagyok a Telekomtól és a Pistit keresem! Igen, én vagyok! Üdvözlöm, abban az ügyben keresem, hogy...tudnánk most egy pár percet beszélni? Igen, figyelek! Akkor az azonosításhoz hadd kérjem el a teljes nevét..." című táncot.
Azzal hogy az ember bemondja a nevét rögtön azt sugallja hogy térjünk a tárgyra amilyen gyorsan lehet, aztán hadd haladjon tovább mindenki a saját dolgával. Ha valaki még így is hebeg-habog meg kérdezget hogy alkalmas-e a ha most beszélünk akkor azt szoktam mondani hogy ha nem lenne alkalmas akkor nem vettem volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!