Tényleg ciki a cigi?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam a hírt, hogy ciki a cigi. Eddig azt hittem, hogy az menő. Most akkor mi az igazság?

2023. aug. 11. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, nem védeni akarom a dohányosokat, de mivel ők egész nap ebben a füstös aurában vannak, fel sem tudják fogni, hogy egy nemdohányzónak mennyire csavarja az orrát a cigifüst.

én is dohányoztam, és úgy voltam vele, ha 3 méterrel arrébb állok, akkor az úgy oké, tényleg ezt gondoltam. Ma meg - nem dohányosként - 20 méterről is kiszagolom és valóban irritál.

2023. aug. 12. 18:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem dohányzom,de szerintem önmagában nem ciki,sok ember más dolgokkal rontja az egészségét(pia,drog,sok kávé,nyugtatók).

Ami számomra visszataszító a cigiben,hogy büdös.Büdös tőle az egész ember és a vele egy helyiségben lévőkre is kiterjed.Büdös a ruhája,a haja,a keze,a táskája,a kocsija,gyakorlatilag mindene büdös áporodott bagószagú.

2023. aug. 13. 11:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne menő valami, ami sokféle nagyon káros méreg keveréke, és még csak semmit se csinál veled, csak pénzbe kerül? >,<
2023. aug. 13. 11:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mostanra a több évtizedig dohányzó emberek nagy része is leszokott. Egy olyan dolog, ami már erősen kiment a divatból. Az jelent valamit egy embernél, ha ezt nem veszi észre.

Kb. mint mikor 6-8 éve a patás női cipők kimentek a divatból, de a legalsó néprétegek még évekig tovább hordtak ilyeneket.

A cigaretta is azt mutatja, hogy az illető elég elmaradott közegből jött.

2023. aug. 18. 08:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az utolsóval: a dohányzás mára már egy igencsak proli szokássá vált.
2023. aug. 18. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ciki.

Semmi jotekony hatasa nincs, csak tudorakot tud okozni, budos, besargulnak a ruhaid tole es minden beszivja a szagot, a szonyeg, butorok, falak, auto karpitja. Ezen kivul sokkal erosebb fuggoseget okos mint a fu vagy az alkohol. Nem pszichoaktiv, szoval azt sem lehet mondani hogy azert szivjak az emerek mert ettol ellazulnak, betepnek, igy meg aztan mi ertelme van? semmi

2023. aug. 20. 16:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
inkább a menőből átment, nem menőbe..mindenki tudja, hogy káros, semmi értelme nincs ahogy a tudatosság emelkedik, ezek szépen lassan kikopnak is.. kb mint a környezettudatosság..ahogy emelkedik az emberiség, egyre tudatosabbak leszünk és ezek a régi szociálisan menőnek ítélt de értelmetlen káros dolgok kikopnak
2023. aug. 29. 08:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Ciki? Ciki az, ha durrantok egyet a tömött buszon. A dohányzás a legostobább emberi szokás, ami létezik, és aki ezt menőnek tartja, az duplán idióta.
2023. aug. 29. 20:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!