Tényleg ciki a cigi?

Figyelt kérdés
Nemrég hallottam a hírt, hogy ciki a cigi. Eddig azt hittem, hogy az menő. Most akkor mi az igazság?

2023. aug. 11. 22:50
A kérdező szavazást indított:
Ciki
Menő
31 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Semleges. Inkább ezek az elektromos szarok a menők...
2023. aug. 11. 23:08
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Menő. Főleg azok az aesthatic képek amiket csinálsz vele a naplementében. Vagy éppen a csillagos éjszakában.
2023. aug. 11. 23:12
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
2023. aug. 11. 23:27
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

Rettenetesen ciki.

Jó érzésű ember nagy ívben kikerül, mert rettentő büdös vagy te is, a ruhád is, amit te észre sem veszel magadon.

Az, hogy nem tudod lerakni, akaratgyengeségre utal, ami szintén ciki.

Az, hogy mérgező anyagok ezreit szívod magadba a korai halált kockáztatva, nettó ostobaságra vall, ami szintén taszít más embereket.

Hogy te ezért még súlyos pénzeket is fizetsz, az csak hatványozza az ostobaságot.

Ezek mellett olyan esztétikai finomságokat már nem is említek, mint megsárgult ujjak és fogak, elöregedett ráncos bőr... stb. - ultraciki, de a tüdőkapacitásod romlása, és így a csökkenő aktivitásod ugyancsak nem túl menő.

Ezt még fejeljük meg azzal a szánalmas sóvárgással, ahogy az ember félóránként lesi, hogy hol tudná enyhíteni azt a nikotinéhséget, amit maga a nikotin generál.

Szóval a válaszom még1x röviden: qrvaciki!

(egy exdohányos)

2023. aug. 11. 23:29
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Az a ciki, mikor le sem tüdőzik a kis csírák, csak szívják mint a .... tudjátok mit. Na az ciki.
2023. aug. 12. 00:18
 6/18 hosszúhajú ***** válasza:
41%
nem ciki, nagyon ciki!
2023. aug. 12. 00:56
 7/18 hosszúhajú ***** válasza:
70%
és azért volt menő régen, mert fingunk se volt róla mennyi szart okoz. de most hogy már tudjuk, így pláne gáz hogy valaki tudja, mégis szívja.
2023. aug. 12. 00:57
 8/18 anonim ***** válasza:
49%

Manapság tényleg egyre inkább igen és az elektromos dohánytermék-pótlékok veszik át a helyüket (e-cigi, elf bar és társai).

Miért kellene kötelezően letüdőzni?

2023. aug. 12. 09:18
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
mindig lenéztem a cigiseket, mert ők mindig felsőbbrendűnek érezték magukat attól hogy pöfékelnek. remélem ma már tényleg ciki
2023. aug. 12. 15:24
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

Én ezt nem tapasztaltam. Azt annál inkább, hogy semennyire nincsenek tekintettel a körülöttük állókra és sokszor még a tilalomra sem. Simán rágyujtanak vendéglátóhely terasza mellett, tömegközlekedési megállóban, munkahelyen nem kijelölt helyen (aztán ha úgy van huzat az egész irodán végigviszi a cigifüstöt), zebránál beállnak melléd szélirányba a pofádba pöfékelni.

2023. aug. 12. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!