Kisebbsegi szarmazasu vagyok. Van kerdesetek? Mit szeretnetek tudni?
Tartja a családod a cigány hagyományokat? Pl. nők csak hosszú hajat viselhetnek, nem hordhatnak nadrágot, vagy szűzen kell férjhez menniük. :)
Érdekel a romák kultúrája :)
26L
Köszönöm a választ :)
Sajnos tényleg sokan általánosítanak :(
Mind a magyarok, mind a romák között találkoztam már rendes és nem rendes emberekkel. Tavaly a körúti villamoson majdnem kifosztott egy zsebes, aki nem cigány volt.
Nem szeretem az általánosítást.
A középiskolában volt egy cigány osztálytársnőm. Jól tanult, nem verekedett, semmi probléma nem volt vele. Az utolsó fillérjét odaadta volna a másiknak.
26L
Kedves kérdező!
Ezt nem rég találtam,és úgy gondoltam hogy bemásolom ide neked:
http://www.youtube.com/watch?v=UYFuT1RXTr0
Szerintem nagyon szép!:-)
Szívesen!
Igazán szívhez szóló...pedig én nem vagyok cigány(roma)még is tetszik.
Én azt nem értem hogy itt Mo.-on a cigány(roma)vezetők pld.vajdák miért nem tesznek azért valamit hogy megváltozzon a magyarok(és más népek)véleménye a cigányokról..
Illetve hogy mindnél több fiatal cigány tanuljon,dolgozzon,igaz több olyan terület van itt az országban ahol tényleg semmi munkalehetőség nincs..
Verekedős,lopós cigányok nem hallgatnak rájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!