Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Tényleg benne van ez az...

Tényleg benne van ez az etiketben?

Figyelt kérdés
Az anyám rendszeresen azzal szekálja a tesómat hogy úgy kell enni hogy a balkèzben a villa a jobb kèzben pedig a kès.Nem mindegy hogy ki hogy eszik az a lényeg hogy kènyelmes legyen.Èn ugy eszek ahogy az imént leírtam de ha más máshogy eszik nem èrtem hogy miért gond

2023. febr. 24. 03:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

"Ha a Kreszt nem tartod be azért büntetés jár ha az illemet nem akkor semmi"

Csak az hogy lenézzük mi érelmes emberek az ilyen őstulkokat mint te. Főleg a nők. Hozzád hasonló bunkót fogsz csak találni magad mellé.

Nekem csak egy kérésem van: Ne szaporodjatok!

2023. febr. 28. 16:51
 22/32 anonim ***** válasza:

21! Azért ne ess túlzásba. Attól, hogy bal kezében fogja a villát, még nem neveletlen. Vannak jobbkezes emberek, akik egyes dolgokat fordítva csinálnak, és számukra nehézséget okoz nem így tenni.

Ha markába fogná a rántott húst, kanállal enné a rizst, közbe még nagyokat büfögne is, hozza, akkor sem lenne teljesen igazad.

2023. febr. 28. 16:57
 23/32 anonim ***** válasza:
2023. febr. 28. 16:57
 24/32 anonim ***** válasza:

"Azért ne ess túlzásba."

Itt nem csak a villa tartásáról van szó. A stílusából nyilvánvaló hogy milyen ember.

2023. febr. 28. 17:00
 25/32 anonim ***** válasza:

#22 "Attól, hogy bal kezében fogja a villát, még nem neveletlen" - gondolom itt azt akartad írni, hogy nem a bal kezében.

Amúgy néha filmben látom, hogy ugyan a megfelelő kezekben vannak az evőeszközök, de szinte a fejüknél fogják őket, majdhogynem belelóg a kezük az ételbe, aztán jól ráhajolva esznek, ez sem az igazi... Vannak itt "szabályok" bőven. Persze nem otthon.

2023. febr. 28. 17:16
 26/32 A kérdező kommentje:
Èn betartom az illem szabályokat most mondom,de egy dolog van amit öcsém nem tud az a kèssel villával evés ugy hogy rosszul tippelted hogy milyen ember vagyok
2023. febr. 28. 21:01
 27/32 anonim ***** válasza:
Mégsem tud? A 8. válaszban ezt írtad: "De tud vele enni"
2023. febr. 28. 21:07
 28/32 A kérdező kommentje:
Ugy ahogy az emberek elvárják ugy nem tud. Balkezèbe van a kès ès jobb kezében pedig a villa ès tud vele enni de ez anyát idegesíti.
2023. márc. 1. 04:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy a megszokott kezekben... Akkor nem érvényes, hogy semmi gond :) Csak az, hogy otthon elmegy.
2023. márc. 1. 08:27
 30/32 A kérdező kommentje:
Hát ugy nem tud hogy balkèz villa jobb kèz kès mert azt mondja hogy nem tudja ugy a balkezèt irányítani hogy a kaja ne huljon le róla meg kietekeri a kezèt úgy èrzi
2023. márc. 1. 14:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!