Tényleg benne van ez az etiketben?
Bal kézzel bambán vágsz, a jobbal pedig csak tartani kell a kaját, az megy ballal is. Ezért.
Igen, benne van. Csak azt akarja, hogy megtanuld helyesen, ennyi. Egyébként úgy lehet kijátszani, hogy etikett szerint összevágod, leteszed a kést és jobbal befalod a falatokat.
Felhívom a figyelmeteket, hogy bő 70 éve megszűnt ez a "ki közlekedik az első meg a hátsó lépcsőházban és egyéb etikettek" féle világ. Bármit bárhogy csinálhatsz, amíg azzal a másik nyugalmában és egészségében nem teszel kárt.
Én meg pl. balkezes vagyok, majd eldöntöm, melyik kezemben áll jobban a kés. Ugyanezek régen azért is rávertek a gyerekre, ha nem a "szép kezébe" vette a tollat.
Igen, lehet, hogy benne van az etikett-könyvben, csakhogy azt a könyvet már kivágta az emberiség a szemétre. Hölgyeknek meg üzenem, ha soha nem kérdőjeleznétek meg semmi erkölcsosztó szabályzatot, akkor ma is földig érő szoknyákban járnátok, és az lenne a férjetek, akihez az apátok két katasztrális hold földért és három marháért eladott.
Itt csak az evèsről volt szó nem a csámcsogásról,fingásról
Èn is ugy vagyok vele hogy úgy eszik ahogy akar,mást ez nem zavar csak anyát
Megváltozott a világ, de az illemtan nem valamiféle mesterségesen az emberek bosszantására kitalált valami.
Mindennek megvan a miértje.
Nem jár lefejezés azért, ha valaki nem tartja be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!