Ha egyedül ülsz taxiba, hová ülsz?
Mármint első vagy hátsó ülésre?
Nemet és várost is, ha kérhetem:)
Utolsó kommentelő vagyok, azért nem ülnék egyedül előre, mert soha nem lehet tudni, hogy milyen a sofőr és elkezdi a combom taperolni a sebváltó helyett...:S
21/N
hátra, az anyósülés mögé...mert onnan látom,hogy vezet:)
bp 19/L
Én eddig egyedül éjjel buliból hazafelé menet vettem igénybe taxit, akkor mindig előre ültem, és sajnos el kellett viselnem hulla fáradtan, a sofőr okosságait néha. Viszont nekem úgy könnyebbnek tűnt, és fizetni is egyszerűbb volt, csak oda adni, és repülni is kifelé.
No meg ha elöl ülök, látom a taxi órát!
26/nő Szeged-Kecskemét
ha sok a cuccom hátra ülök, ha csak egy táska, előre.
Nem szoktam félni, mert mindig ugyanattól a társaságtól rendelem a taxit. Ismerem már őket.
24N
Kicsit régi poszt, de nem árt felhozni!
Sofőr szemmel, ha egyedül utazol a Taxiban, a sofőr jobban örül, ha mellé ülsz. Az Ő saját védelme érdekében is. Kicsit kiszolgáltatva érezzük magunkat, ha valaki mögöttünk ül. Ha mégis hátra kíván ülni az utas, akkor pedig ahogy korábban is írták, átlósan, az anyósülés mögé üljön az utas, hogy én is lássam rendesen Őt. Ez egy íratlan "szabály". Ha nem hiéna mellé ül be az ember, nem kell tartani attól, hogy letaperol. Többet ér neki a munkahelye, mint hogy valakit letaperoljon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!